Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen iszonyu fajdalmas...

37 hetesen iszonyu fajdalmas aranyer?

Figyelt kérdés

37+3 hetes vagyok,iszonyu fajdalmas,hatalmas kulso aranyerem van. Reparonnal kentem,de semmit nem ert. Elmentem kedden dokihoz,nem nezte meg csak irt fol kremet es mondta,hogy ha egy heten belul nem javul menjek vissza. Tegnap visszamentem mert ugy ereztem hogy meg nagyobb lett,ez a doki vegre ranezett ( mikor meglatta annyit mondott auu). Szerencsere nem trombozisos,de nagyon nagy. Azt mondta adjunk meg idot a kremnek es irt fol kupot is estekre. Remeltem hogy a kuppal es kremmel ma reggelre legalabb picit jobb lesz,de nem,megint paracetamolt kellett bevennem hogy legalabb fekudni tudjak.

Rettenetesen felek hogy ilyen fajdalmas aranyerrel kell szulnom. Persze tudom hogy az fajdalmasabb (tapasztaltam mar),de ha utana ez meg rosszabb lesz mozdulni nem fogok tudni.

Kerdeseim,hogy van e ra esely hogy hetvegere javulni kezd? A kremet kedd este ota,a kupot tegnap este ota hasznalom. Lehet meg kell ido mire elkezd hatni? Van valaki aki ilyen fajdalmas aranyerrel szult? Milyen volt? Mi volt utana?

( Kulfoldon elek,azert nem irtam a krem nevet,mert amik itt vannak azok nincsenek otthon es az otthoniak persze nincsenek itt. A Reparon meg regebbrol maradt)

2016. febr. 5. 10:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Megrendeltem. Hetfore er ide,addig lehet a krem es kup is elkezd hatni. Ajd hetfon meglatom mi legyen.
2016. febr. 5. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Ok, remelem jobban leszel.

Tudom, hogy borzaszto, en jobban szenvedtem vele, mint a szulessel.

Amugy most ugrott be, hogy a pingvinpatika.hu szallit Angliaba. Nem is olyan veszes, 2000 ft a postakoltseg, a gyogyszerek meg rendesen magyar arazassal vannak.

Legkozelebb jo lehet, nekem is kiment a fejembol.

Mondjuk az ebay-es boztosan gyorsabb.

2016. febr. 5. 12:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent furcsa,sokaknal azt olvasom hogy fekve a legjobb. Nekem ugy elegge faj,nekem ulve a legjobb ami meg az aranyernek nem jo. Allni es menni a legrosszabb.
2016. febr. 5. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem attol jott ki, hogy beekelodott a baba feje. Gondolom tul nagy nyomast gyakorol a gat kornyekere. Reggelente ebredes utan meg elviselheto volt, de 2-3 oraval kesobb mar sem ulni, sem allni, jarkalni meg foleg nem birtam, vagyis csak szenvedve. Ugye ha fuggolegesben voltam, akkor meg jobban nyomott lent a gyerek.

Nem vagyok puhany, de kora delutan mar volt, hogy bogtem, mert nem akartam emiatt fekudni, lett volna meg dolgom boven, de nagyon fajt es azert imaadkoztam, hogy ne kelljen szulni menni, amig el nem mulik, mert nem fogok birni igy a korhazba menno. Attol is feltem, hogy szuleskor mi lesz, mert sok anyukanak pont akkor jon ki.

De nekem szerencsere a gyogyszer tenyleg rendbe hozta, teljesen vissza nem huzodott (csak szules utan), de mar nem volt olyan duzzadt es egyaltalan nem is fajt.

Nekem azota sem jott soha ugy elo, mint akkor (lekopogom), a masodik terhesseg alatt sem.

Hasonlot kivanok neked is, kitartas.

2016. febr. 5. 12:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Koszonom! Remelem nem lesz gond ezzel a gyogyszerrel. Nekem az mar eleg lesz ha nem faj,visszahuzodni raer.
2016. febr. 5. 13:01
 16/17 A kérdező kommentje:
Na basszus most voltam pisilni,mar verzik is az aranyer. Mi jon meg?
2016. febr. 5. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett azota veled?

Hogy vagytok?

A problemad megoldodott? Sikerult rendbehozni szules elott?

2016. márc. 18. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!