Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen okozhat fájdalmas...

38 hetesen okozhat fájdalmas mozgásokat a kezével lent ha fejvégü, vagy visszafordult?

Figyelt kérdés

Ma nagyon fáj ahogy mozog, deár nem tudom eldönteni hogy fekhet. 2 hete fordult be, kedden ctg- még lent találták meg a szívhangot.

3.baba.

2013. máj. 2. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 36. hét óta fáj ahogy mozog (nagy baba, így jó ereje is van), 30. hét óta fejvégű. Fent is fáj, de lent is fáj sokszor, hólyagnál, szerintem sokkal valószínűbb nálad is hogy a kezével csinálja, esetleg a fejével nyom ahogy megfeszíti magát, minthogy visszafordult volna mert az nagyon-nagyon ritka.
2013. máj. 2. 10:57
 2/4 A kérdező kommentje:
A szeméremcsont felett az alhasamnál olyanokat kapar, hogy már fáj. mintha csipkedne erősen. Remélem tényleg a keze.
2013. máj. 2. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

1. hozzászóló, akár én is írhattam volna amit Te írtál. :D

Egyre fájdalmasabb lesz majd a égére, hisz valószínű ékelődik befele a feje és ilyenkor már elképzelhető, hogy nyom odalent egy két helyen.

2013. máj. 2. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az rendben van, hogy befordult, de be is ékelődött a feje, v még fent van? Nekem októberben született a kislányom, és hasonlókat csinált, mint ahogy Te írtad. Utolsó hetekben esténként nekiállt..hát sokszor sírtam is, úgy fájt. Neki nem volt beékelődve, csak a legvégén, vajúdáskor "ment le", mint kiderült. Anno a fiammal ez nem volt, az ő feje beékelődött időben. Lehet, próbálkozik helyezkedni...
2013. máj. 2. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!