17 hetes vagyok! Már kb egy hete érezhetek baba mozgásokat?
igen én is 16 hetesen éreztem először
első baba
Én 15 hetesen éreztem először, ebéd után. Aztán egy hét szünet, és onnantól kezdve minden nap mocorog. 17 hetesen már bőven érezheted! Ez azt jelenti, hogy a placentád is jó helyen van, ha melső falon lenne, akkor még várhatnál vagy 3 hetet mire éreznéd. :)
Boldog babavárást!
35 hkm
Nekem mellső fali volt a placenta... mégis éreztem 16 hetesen...
Egyébként a mellső fali elhelyezkedés miért lenne rossz hely? Nem értem.
Első válaszoló voltam
Kedves előző! Nekem is ott volt, mondta az orvos hogy nem a legideálisabb hely, majd rá is csúszott a méhszájra, úgyhogy a terhesség utolsó 20 (!) rövid hetét vizszintesben töltöm veszélyeztetettként :) Ezért se előnyös pl a mellső fali, és sokan jóval később érzik, mivel a baba olyankor inkább befelé rug, vagy nem érzed a placentától.
Kérdező, ez már az bizony. 3 hét és aludni sem fogsz :D
Nekem ezt nem mondta orvos, hogy ez ilyet okozhat, mindig azt mondták hogy minden a legnagyobb rendben, és így is volt. Szóval szerintem azért nem kell feltétlenül megijedni ha mellső fali a méhlepény, addig nem okoz gondot amíg nem lóg a méhszájra, és a baba rugdosását is érezheted ugyan úgy, ez szerintem nem ettől függ. Egyébként rengetegen vannak akiknek mellső fali a méhlepénye és normális a terhessége, meg hátsó fali lepény is lóghat rá a méhszájra.
Ma már 1 éves elmúlt a kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!