Normális az hogy 34 hetesen szinte óránként van fájdalmas keményedésem?
Figyelt kérdés
Éjjel is többször van enyhe mensi szerű fájàsom. Ez mit jelent?2015. máj. 14. 18:29
1/5 anonim válasza:
Jóslófájások. Ha helyzetváltoztatásra vagy sétálásra elmúlik/enyhül jósló. Vagy a meleg zuhanytól,persze nem a forró víztől,azt nem szabad. Ha 10-nél többször keményedsz,akkor érdemes felkeresni az orvosod ha van,ha nincs akkor a kórházba bemenni,de akkor sincs ok pánikra. Ha normális a doki,akkor megvizsgál,hogy a keményedéstől nem nyílik-e a méhszáj,ha meg hanyag,amit egyszer én is kifogtam,akkor nem vizsgál meg,de ezt meg ne hagyd!! Magnéziumot szedsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Magnerotot szedek napi 5-6 szemet. Két hét múlva kell mennem az orvosomhoz.
2015. máj. 14. 18:44
3/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokat keményedik, igaz görcsölni nem szokott. Tegnap voltam dokinál méhszájam 3000. 35 hetes vagyok.
4/5 anonim válasza:
Iszonyatosan sokat keményedtem terhesen, főleg a 33. héttől, szedtem egy csomó magnéziumot, de akkor is keményedtem, és nekem is fájdalmas volt.
Mivel ennyi keményedésem volt, a doki azt mondta, hogy a 37. hétig szedjem mindenképpen a magnéziumot. Mikor abbahagytam a szedését, rá két napra megindult a szülés. Viszont egy teljesen egészséges, fejlett kislányom született, úgyhogy nem volt gond, hogy előbb jött.
Persze amúgy ettől még te túl is hordhatod a babádat. A keményedésből még nem lehet megítélni ezt.
5/5 anonim válasza:
1-es vagyok,így van,simán lehet túlhordásos is,sosem lehet tudni. Nem tudom,hogy a magnerotban mennyi elemi magnézium van,ami ténylegesen a szervezetedbe jut, én magnézium-citrátot szedtem napi 3x1-et,tökéletesen elég volt. Figyelgesd hányszor keményedik,aztán ha végképp azt érzed,hogy nem jó valami,inkább keresd meg a dokit vaklárma miatt,minthogy valóban gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!