Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyucik, ki hogy viseli/...

Anyucik, ki hogy viseli/ viselte a terhességet?

Figyelt kérdés

13 hetes kismama vagyok, de hetek ota kikészit a hányás. fogytam 3 kg-t. Mikor lesz már jobb?

Azt mondják fiuknál vannak rosszullétek, lányoknál semmi. Szerintetek?

Második terhesség, 7 évvel ezelőtt a fiamnál a 3. hónap után jelentek meg a rosszullétek a 9. hónap végéig.

2016. febr. 5. 10:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
melleimről meg nem is beszélek, egy számmal nagyobbak lettek, és ugy fáj hogy sirni tudnák.
2016. febr. 5. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Még nem vagyok anya, csak terhes. Nekem a 7-13. hétig volt napi 2 hányás, akkor a b6-tal mintha elvágták volna (addig csak házi praktikákat próbáltam, mert...nem tudom megmagyarázni, mert hülye vagyok:D utána a dokim tanácsára b6 és azóta sincs gondom).

A hányást egyébként nem a magzati vagy embrionális kromoszóma okozza (vagyis a leendő gyermeked neme), hanem a hormonok. A genetikai kutatások annyit állítanak csupán, hogy erősebb tünetekkel járó terhesség erősebb hormonokat jelent, több az esély rá, hogy egészséges az embrió. De ez mind-mind csak statisztika.:)

Én az elején fogytam 4 kg-t a hányástól, aztán híztam plusz 8-at a 28. hétig, és most is annyinál tartok.:)

34hkm

2016. febr. 5. 13:35
 13/18 A kérdező kommentje:

terhes vitamint es magne b6-ot en is szedek, de nem segit semmit. ha szedem, ha nem, rosszul vagyok.

utolso, neked kislányod vagy kisfiad lesz? gratulálok hozzá. :-)

2016. febr. 5. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Fiú. Az amnio aran megtudtuk a nemet biztosra a 18.heten.:) valamit valamiert:)
2016. febr. 5. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:

A melleidre vegyél kismama melltartót. Nagyon jó. Én a 8. héttől hordom éjszaka is. Ha nem veszem fel, nekem is fáj.

Merevítő nélküli, olyan, mint a sportmelltartó, csak nem szorít le.

2016. febr. 5. 16:05
 16/18 A kérdező kommentje:
sport melltartot hordok,mde lehet jobb otlet lenne a kismama melltarto. koszonom a tippet :-)
2016. febr. 5. 17:40
 17/18 anonim válasza:

Szia. Én most vagyok 25 hetes, és kb 20 hétig kínzott a rosszullét ( hányás ) , de alább hagyott és most csak élvezem a terhességet :) Több energiám van csak estére fáradok el :)

Nekem kisfiam lesz. :)

2016. febr. 8. 13:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindhárom fiamnál a 16.hétig hánytam reggel, délben, este. A buszon zacskóba, az utcán, a munkahelyemen, vendégségben, nyaraláskor. Semmit nem kívántam enni csak kólát inni. Az volt a megváltás. Borzasztó volt, de ki kell bírni a csodáért amit okoznak megéri . Kitartást minden pocakosnak, aki rendszeresen randizik a wcvel (szemből) ;)
2016. febr. 28. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!