Ikres kismamákat kérdeznék magzatmozgásról?
Jó kérdés. Eddig tudtad hogy melyik mozog? Ha nagyon nyugtalan vagy, inkább menj el uh-ra. Én még csak 16 hetes vagyok, másfél hete érzem őket mozogni, kb véltem is tudni hogy hogyan fekszenek, és ma uh-n bebizonyosodott hogy jól gondolom hogy hol vannak. Igaz az enyémek még jóval kisebbek, de a középső nekem is többet mozog. A másik be van bújva a medencecsontomhoz bal oldalra, rendesen be kellett nyomni az uh-s kütyüt hogy meglássa jól a doki. Lehet a tied is bújkálósabb az egyik.
Egyél egy kis csokit, arra sem indul be mindkettő? A lányom is be szokott tőle annak idején, meg most az ikrek is.
Én általában megtudtam őket különböztetni, de a fiam LÉNYEGESEN kevesebbett mozgott, ugyanis nem volt helye.
Ha picit is érzed, akkor Ok szerintem.
Szia! Szerintem ne aggódj nekem is kevesebbet mozog az egyik mint a másik. Ma voltam uh-on és minden rendben van. Nekem a séta vált be. Egyszerre boxolt mind a 2.
Boldog babavárást! 20h km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!