Terhes vagyok. Nagyon félek, de igazából én sem tudom mitől! Normális ez?
29 éves leszek nemsokára.Terhes vagyok.Minden adott (stabil kapcsolat,munka,stb).Valamiért rettegek ettől az egésztől.Én eddig elég laza,szabadszájú stb voltam/vagyok is.Mióta kiderült àllandóan csesztetnek a rokonok hogy egy gyerek mekkora felelősség,fel kell nőni anyának (nem vagyok gyerekes vagy ilyenek).Állandóan beleszólnak mindenbe,ha rájuk szólok megsértődnek és jönnek azzal hogy gyerek vagyok még! Részben emiatt nem tudom élvezni a terhességem.Állandóan felidegesítenek.Nem tudok nem foglalkozni ezekkel..Nem vagyok vékony sem és már most hallgatom milyen bálna leszek úgyis.Egy kgot híztam,bár még a 4.hónapban vagyok csak.
A másik hogy úgy érzem mintha lemaradnék valamiről.Én sosem voltam az aki gagyog idegen babáknak,sosem olvadoztam tőlük stb.A sajátomst várom szeretem már most de valami mintha nem lenne az igazi.Mintha egy fal lenne köztem meg a boldogság között.Nem bulizok évek óta,kiéltem magam már.
Kicsit feszélyez az is hogy táppénzre kényszerültem és haszontalannak érzem magam és mivel sosem úgy kapom a táppénzes oapírjaimat nem jön ki egy hónap így nagyon kevés táppénzt kapok.Ez is zavar.Örülök a magam módján de nem érzek mindent elsöprő boldogságot.Kicsit úgy érzem mintha kezdenék depressziós lenni.Barátnőim nincsenek.Unom magam és magányos vagyok.Mást se hallok csak a károgást okoskodást a rokonoktól.Kicsi korom óta nem eszem meg a húst.Most mindenki rám akarja erőltetni. 20év után nem most fogom elkezdeni enni.Egyszerűen mindenbe belekötnek.Ne simogassuk a hasam,ezt meg azt egyek allandoan egyek de ugyis balna leszek...Nagyon elegem van már.Teljesen bekattanok.Nem tudok eljárni.Kisvárosban élek noncs semmi baba klub se torna semmi ;(
Ilyen rokonokkal nincs szükséged ellenségekre!
Valamerre pedig mozdulj ki,mert meg fogsz bolondulni!
Férjed nem áll melléd ilyenkor?
Tényleg idegesítő, ha.mindenbe beleszólnak. Férjednek kéne helyretenni őket.
Akkor legyen sértődés! Vagy most szabsz határt ennek vagy sosem lesz vége!
Ezért kezelnek gyerekként! Határozottan,következetesen kell leszerelni,a gyereknevelés sem lesz más!
"gyerek vagyok még"
Igen, az vagy, ha ennyire befolyásol a rokonaid véleménye. Egy felnőtt ember ki tud állni önmagáért, meg tudja védeni a saját álláspontját, érdekeit. Gyerekként kezelnek, te meg hagyod. Tényleg ideje felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!