Más is horkol nagyon éjjel mióta kisbabát vár?
Figyelt kérdés
Szegény férjem panaszkodott ma is hogy nem tudott aludni az éjjel miatta,előtte sosem voltak ilyen problémáim,pár hete jött ki.Most vagyok 33 hetes.2010. márc. 29. 14:51
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én nem csak azóta! :DDD Régebben is nagyon horkoltam + csikorgatom a fogaimat is. Szegény párom meg van áldva velem! :DDD Gyakran felébreszt éjjel emiatt, vagy csak befogja az orrom egy kicsit - álltalában az utóbbi nem igazán használ!! :DDDDDDDDD
Boldog babavárást!
35h kismama
2/4 anonim válasza:
A vége felé nekem is volt, sőt, szülés után még vagy fél évig. Sokszor én magam felébredtem a saját horkolásomra. Pedig nekem mindig volt egy olyan fóbiám, hogy hang nélkül vegyek levegőt, ne szuszogjak hangosan. (Igen, tudom mekkora ostobaság! D:) A kórházban vicces volt, négyen horkoltunk felváltva.
3/4 anonim válasza:
Utolsó 2 hónapban én is horkoltam :) elmúlt a szüléssel :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)))Hát reméljük mi is hogy elmúlik majd a szülés után,azt mondja a férjem ,hogy eléggé durván csinálom,de hát ez van:))
2010. márc. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!