Nem várt után mikor lett pozi teszt?
Figyelt kérdés
Volt itt olyan akinek nem várt után jóval mutatott csak pozitívot a teszt? És ha igen hányadik napon? Tüneteitek voltak?2016. febr. 2. 08:35
1/8 anonim 

válasza:

Jelen. Voltak tünetek, biztos voltam benne, hogy kismama vagyok. A nemvárt napon teszteltem, negatív lett. Továbbra sem jött meg, egy hét múlva teszteltem, kb 2 másodperc alatt erős csík lett a második.
2/8 anonim 

válasza:

Decemberben egy csütörtökre nem vártam. Vasárnap du. csináltam egy tesztet, negatív lett. Majd hétfőn reggeli vizeletből csináltam egy másikat, azt is negatívnak láttam, nem jött ki rögtön a 2. csík (nem foglalkoztam vele tovább, nem vártam), így eltettem. Szerdán reggel csináltam megint egy tesztet, az már erős pozi lett. Akkor néztem a hétfő reggelit, már azon is látszott a 2. csík. :)
3/8 anonim 

válasza:

Nekem a nem várt napján reggel lett halvány pozitív, tüneteim annyi volt, hogy fájt a hasam. 28 naposak a ciklusaim, így a 28. napon teszteltem.
4/8 anonim 

válasza:

Kedd körülre nem vártam (28. nap, de 28-31 napos ciklusaim voltak többségében), szombaton lett nagyon halvány, de pozitív, vasárnap egy másik fajta teszt már szépen mutatta, az első fajta teszt meg pár nappal később lett erősebb.
5/8 anonim 

válasza:

Lemaradt, hogy tünetem szombaton volt, olyasmi görcsölgetés, mint mikor megjön, csak hirtelen fellépő és pár mp-ig tartó. Magnéziumra elmúlt. Előtte csütörtök-pénteken mellbimbóérzékenység, de az nekem amúgyis volt sokszor, mielőtt megjött. Azon a két napon is teszteltem, szellemcsíkosnak kinéző baromi halvány, szürke csík kijött akkor is időn belül, de arra még nem mondtam volna, hogy pozitív. Annyi bíztató volt, hogy ugyanolyan vastag volt, mint a kontrollcsík, és időn belül volt, de még sötétíteni kellett, hogy fotón is látszódjon:)
6/8 A kérdező kommentje:
És tünetek voltak már?
2016. febr. 2. 09:24
7/8 anonim 

válasza:

Nem várt előtt egy nappal, de csak azért teszteltem, mert soha életben nem fájtak a melleim mensi előtt, de akkor már fájt egy hete, s rendesen be voltak durranva :)
17hkm
8/8 anonim 

válasza:

Két napra a nemvártra teszteltem Gabriellel, csak azért mert volt mensis fájdalom, de csak nem akart megjönni. :) igen halvány pozitív. Két napra rá, azaz négy napra az x)epilen száradási csíknak is felfogható valami volt, negatívnak vettem. Rá két napra már egyértelmű pozitív, de nem volt az se erős. 20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!