Volt akinél a hányinger előbb "jelentkezett" mint a pozitív teszt?
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 11:41
1/4 anonim válasza:
Inkább szagundor volt a nemvárt napján. Kinyitotram reggel a hűtőt, hogy kivegyem a tejet a szokásos reggeli kvmhoz és bizony a kv sem kellett. Másnap csináltam a tesztet ami egyből pozitív lett. Aztan jött 6 hét kemény rosszullét! 13hkm
2/4 anonim válasza:
Nem. Nekem mindkét terhességemnél az első jel az volt, hogy nem jött meg. Mindkétszer 2 nap késés után teszteltem pozitívat.
A hányinger csak majd a 6-7-ik héten kezdődött.
3/4 anonim válasza:
Igen, nálam! Mondjuk nálam is inkább szagundor volt, és ebből fakadóan hányinger. Már nem emlékszem pontosan mennyivel a pozitív teszt előtt, de legalább 3-4 nappal.
4/4 anonim válasza:
Nem, de az iszonyú fáradtság igen. És görcsölt is a hasam hetekig mielőtt meg kellett vna jönnie. Komolyan azon gondolkoztam, hogy máhnyakrákom ,miómám, cisztám lehet. Szerencsére egyik sincs, a terhesség miatt volt. Sosem gondoltam volna, hogy ezek lesznek a tünetei. Azt hitem, ezek pont annak a tünetei, hogy nem sikerült a baba. Egyáltalán nem éreztem magam terhesnek, ugyanúgy voltak menzesz göcseim is mielőtt megjött volna, ugyanúgy úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. Szerintem lehetetlen rájönni arra, hogy terhes vagy, mielőtt nem jön meg. Ezer más dologtól lehet gyomorrontásod, hányingered, görcseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!