A tarkóredő milyen ütemben fejlődik? Vastagodik ahogy nő a terhesség vagy véknyul?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy mondjuk én tudom h a terhességem tuti 10hetes 1 napos az ultrahang viszont most esedékes a számolások miatt. emiatt lehet fals eredmény??? Tehát lehet hogy ezért volt 4mm a tarkóredő??? és mondjuk ha 11 nap múlva csinálták volna amikor ténylegesen 12 hetes leszek akkor meg normális lesz??? (Nem én vagyok ebben a helyzetben, de nagyon kíváncsi vagyok, mi a helyzet!!! )2010. márc. 29. 10:43
1/1 anonim válasza:
nem, 3 mm-ig normális, 11 és 13 hét között mérik, mindenkinek máshol. DE az is lehet hogy árnyékolva volt a kis nyaka, vagy rosszul feküdt és azt se feledjük hogy az ultrahanggal sem lehet ténylegesen belelátni a pocakba. A genetikai uh-n majd megnézik megint, ha ott sem stimmel akkor amnioval 99 %ban ki tudják zárni a genetikai rendellenességeket. A tarkóredő a kor előrehaladtával a gyermekkel együtt növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!