1 nő mennyi gyermeket, vállalhat és mennyi időközönként ha a nő életkora 40 és 50 év között van?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 08:16
11/19 anonim válasza:
Amennyit eredetileg terveztem. Az "előre gondolkodásról" annyit, hogy van, aki megvárja élete szerelmét és nem szül az első szembejövőnek...
12/19 anonim válasza:
Persze aki nem ràncos nagymamakorùkènt szül biztos,az első szembejövővel felcsinàltatja magàt.....
13/19 anonim válasza:
#11es! 40 évesen is lehet az "első jöttmentel" gyereket vállalni. Amikor már nagy a nyomás, hogy most vagy soha, akkor mindegy ki van épp, lényeg, hogy betaláljanak a spermái.
14/19 anonim válasza:
11essel egyetértek. Végre valaki :D Amúgy meg tudjátok, ha valakinek nincs akkora mázlija, mert szarul választ, vagy túl finnyás (persze mindkettő esetében keressük magunkban is a hibát és dolgozzunk rajta), vagy mondjuk 33 évesen otthagyja a kedves leendő apuka a francba, akkor nincs nagyon opció. Nekem pl (bár nem vagyok még ennyi idős) évek voltak, mire helyrejöttem, és nem akartam minden hímneműnek letépni a fejét, nemhogy gyorsan keressek valakit akinek szülhetek, csak mert kifutok az időből. Ha kifutok, akkor meg így jártam. Annyit vállal egy nő amennyit akar, inkább 40 évesen vállaljon mint 17.
15/19 anonim válasza:
Én mondjuk 40 és 42 évesen vállalnék, ha előtte nem sikerült. Vagy úgy hármat, hogy másfél évenként szülném őket, de hála Istennek, én már most fejezem be 40 évesen és többet nem szülök.
16/19 anonim válasza:
Egyet sem. Kövezzetek meg, de én 40 évesen nem vágynék peluscserére és éjszakázásokra a babával.
32 vagyok, nemrég szültem a másodikat, de ha csak az első lett volna, egyke maradt volna.
Már így is kb az éveket számolom vissza a művi meddővé tételhez.
Hogy más mennyit vallalhat? Ahogy ő érzi, mennyire van kapacitása, de max 2 gyereket.
17/19 anonim válasza:
Matematikailag? Ha feltételezzük hogy a terhesség 10 hónap, és minden terhesseg 1 gyerek akkor 11-et.
Ha 4-es ikrek és 7 hónapra születnek akkor 72.
Eközött a két szám között bármi.
18/19 anonim válasza:
Anyósomnak 5gyerrke van. 32 volt mikor az első szmletett. Első három 2évenze a hatmadik negyedik között 6év van. Szóval 40 felett 2 gyereke lett és 3év van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!