25 hetes magzat mennyit alszik egy nap? Hányszor lehet érezni a mozgását és milyen időközönként?
Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 15:38
1/3 anonim válasza:
Szia
én mindenhol azt olvastam, hogy a babák a 24.hettol beindulnak..hat nekem nem igy volt. Csak a 25.heten kezdte a bulizast es most is vannak olyan napjai, hogy pihen egy kicsit pl. tegnapelőtt. Még is ijedtem de csak pihent.
Teljesen változó mennyit és mikor mozog a magzat. Egy barátnőm 4nappal idősebb terhes és neki a babája napi 2-3*! Jelentkezik!
Míg az én kislányom minden órában. Ha felkelés éjszaka pisilni, mikor visszafekszem mocorog egyet.
miért tetted fel a kérdést? Úgy érzed nem mozog eleget?
27hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Szia van olyan nap hogy sokszor érzem,aztán több órán keresztül semmi ilyen 4-5óra.De egyébként helyezkedik ő csak nem érzem,ezt abból gondolom hogy van szívhangfigyelőm és általában máshol találom meg.Nagyon idegesítő mikor nem érzem.Volt két vetélések.Van már egy 10 éves fiam.Egyébként túl nyugott baba és kislány.
2014. szept. 26. 16:34
3/3 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat,tapasztalatokat
2014. szept. 27. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!