Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valakivel ilyen?...

Volt már valakivel ilyen? Hogyan kezeltétek?

Figyelt kérdés
Most a terhességem alatt járok ugye sűrűbben nőgyógyászhoz, és a párom ezt nagyon nem tudja hogyan kezelni. Azt megérti, hogy igen orvoshoz kell menni, meg ilyen-olyan vizsgálat. De azt nem akarja elfogadni, hogy ugye hozzám nyúl más.( Mert amúgy mintha én olyan szivesen terpeszkednék az orvos előtt...) És ugye ezt mindig szóváteszi nekem. Nem rossz indulatból, de már nem tudom hogyan kezelni és már nagyon rosszul esik, hogy ilyen.

2016. jan. 28. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális, hogy így gondolkodik.

Az én férjem extra féltékeny típus, de soha eszébe nem jutott a nőgyógyász miatt féltékenykedni, holott végigvittem két terhességet is (gondolhatod, hányszor jártam orvoshoz, nem beszélve a szülésekről). Keressetek a párodnak egy jó pszichológust, és kezeltesse magát.

2016. jan. 29. 10:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Erről egy arab ismerősömmel folytatott beszélgetés ugrott be. Ő nem vallásos, de mondta, hogy pont a keményvonalas vallásosok miatt ugrott ki. (Pl. nők csadorban, stb.)

Kérdeztem, hogy ha a nőket ennyire takargatják, akkor ott mi a helyzet a nőgyógyászattal? Azt nők végzik, vagy azzal mi van?

Mondta, hogy semmi, azt még a keményvonalasok se bírálják, mert az orvos. Az nem számít kontaktusnak, míg azt már elítélik, ha a nő pl. egy férfi pincérrel beszédbe elegyedik, vagy bármilyen férfival, aki nem családtag.

2016. jan. 29. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!