Volt már valakivel ilyen? Hogyan kezeltétek?
Szerintem nem normális, hogy így gondolkodik.
Az én férjem extra féltékeny típus, de soha eszébe nem jutott a nőgyógyász miatt féltékenykedni, holott végigvittem két terhességet is (gondolhatod, hányszor jártam orvoshoz, nem beszélve a szülésekről). Keressetek a párodnak egy jó pszichológust, és kezeltesse magát.
Erről egy arab ismerősömmel folytatott beszélgetés ugrott be. Ő nem vallásos, de mondta, hogy pont a keményvonalas vallásosok miatt ugrott ki. (Pl. nők csadorban, stb.)
Kérdeztem, hogy ha a nőket ennyire takargatják, akkor ott mi a helyzet a nőgyógyászattal? Azt nők végzik, vagy azzal mi van?
Mondta, hogy semmi, azt még a keményvonalasok se bírálják, mert az orvos. Az nem számít kontaktusnak, míg azt már elítélik, ha a nő pl. egy férfi pincérrel beszédbe elegyedik, vagy bármilyen férfival, aki nem családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!