Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sushit enni szabad e terhesen?

Sushit enni szabad e terhesen?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a nagytestu tengeri halak fogyasztasa nem ajanlott...na de a sushit az ember nem naponta eszi max 2-3 havonta ha rendelek, es ugye lazac, tonhal max 5 dkg ha lehet benne a tobbi rizs, zoldseg...max egy kis rak vagy rakutanzat...mit gondoltok?
2016. jan. 27. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"However, in the United States pregnant women are scared away from sushi by being told that raw fish can contain harmful bacteria and parasites. These warnings, however, often fail to mention specific bacteria and parasites that fish for sushi may contain, nor do they mention that fish prepared at sushi restaurants in the United States is usually flash frozen by the distributers before it gets to the restaurant; any parasites or bacteria in the fish is usually killed during the process."

Ezt tessék értelmezni. Szólj, ha nem megy.

2016. jan. 28. 05:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én orvosom (kutatóorvos) azt mondta, hogy legyen a just a little bit elv terhesség alatt. Ha megkívánom a sushit, egyek egyet, ha megkívánom a bort, igyak egy decit, ha megkívánom a camembert, egyek belőle egy picit, tegyek fahéjat a kakaóra, de ne egyek meg belőle egy üveggel. stb.

De tartsam be, hogy just a little bit.:)

34 hkm

2016. jan. 28. 09:50
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...természetesen fel tudom dolgozni ha nem ehetek, volt már egy terhességem, egészséges pici lányom van, vele sem ettem, tartózkodtam a sushitól, a penészes sajtoktól meg mindentől amit nem lehet...

csak mivel jön a férjem szülinapja, és hagyomány hogy rendelünk...de akkor kihagyjuk

2016. jan. 28. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha zöldséges, tojásos sushit ennél?

Az is nagyon finom szerintem, így a sushizás sem marad ki, mégsem a nyers halat eszed.

2016. jan. 28. 10:20
 15/15 A kérdező kommentje:
megmondom őszintén, a tojásos, uborkás makikért nem adok ki több ezer forintot...a tojásost nem is nagyon szeretem, egyedül az avokádósakat szeretem, a shitake gombát sem szeretem :) így számomra nincs értelme...majd rendelek egy tésztaételt, a párom meg akkor tud sushizni :)
2016. jan. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!