Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes terhesen nagyon fáj a...

7hetes terhesen nagyon fáj a gyomrom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyébként szinte állandóan rosszul vagyok. Ha nem eszem azért, ha eszem azért. Evés után jön agyomorfájás. Több minden kipróbáltam: kekszeket, sós rágcsálnivalót, lúgos vizet, savlekötőt. Semmi nem vált be. Teljesen kivagyok, mit tehetnék?

2016. jan. 24. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanígy vagyok. 8hetes múltam. De mar a 6het ota ugyanaz a bajom,mint amit leírtál. Es nekem sem jobb semmitől. :(

Talan neha a gyömbér segit.vagy a citromos limonádé,amibe teszek egy kicsi cukrot. Próbáld meg hátha segit! :)

Nekem egész nap reggeltől estig erős hányingerem van,iszonyú. Folyton oklendezem,mar viszem magam utan a zacskót. :(

Hányni meg csak egyszer hánytam,de nem bánnám,ha nem jönne tobbet.

Kitartas neked! :)

Lassan eljön a 12.het amikor enyhül . (Bízzunk benne! :))

2016. jan. 24. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is ebben bízom. Csak nagyon fárasztó. Kitartást neked is.
2016. jan. 24. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is a citrom segített. Ha nem szereted magát a gyümölcsöt, akkor citromleves víz (én nem tettem bele cukrot).

Ráadásul 40 fokos nyár volt, amikor rosszulléteim voltak, a munkahelyemen csoda, hogy nem szúrták ki a terhességem, amikor folyton kijártam hányni...:))

Szedsz B6-ot? nekem az segített, na meg az, hogy vége lett az első trimeszternek:) ja, és az, hogy két hétre elmenekültünk a tengerpartra, ahol végre embernek éreztem magam, nem volt szörnyen melegem és nem is voltam rosszul.

33hkm

2016. jan. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!