Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen miért a gyomrom nő,...

Terhesen miért a gyomrom nő, miért nem a hasam?

Figyelt kérdés

Most 11-12 hetes vagyok, hízni még nem híztam,viszont olyan "pohos" lettem. Nem a hasam nő, inkább az egész együtt...néha úgy nézek ki, mintha fel lennék fújódva:-/

Más is van/volt így ezzel? Meddig tartott?

Enni alig bírok a gyomorsav, hányinger,reflux stb miatt,úgyhogy nem a sok kajától van :(

Vannak, akik olyan szép karcsúak még a második szemeszter elején is (ami mondjuk még természetes)...én meg olyan vagyok,mint egy lufi :(

2010. jún. 3. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem nő a gyomrod, csak "átrendeződnek" a dolgok:) Nekem is volt refluxom, a dokim azt mondta, terhesség alatt no savlekötő, legyen nálam mindig egy fél kifli vagy egy marék keksz:) Ne bánkódj, akármilyen a pocid, lakója van, majd lesz még karcsú:) ;)

20 hkm

2010. jún. 3. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én is fel voltam puffadva nagyon az elején.Sokszor a mai napig fel vagyok fújódva.Ez attól is van, hogy lelassul az anyagcseréd, hogy minél több tápanyag jusson el a picihez.A második trimeszterben már nem lesz olyan vészes.És hamarosan beindul majd a hasad növekedése, amin már látszani fog, hogy a baba nyomja ki.Még nagyon az elején vagy!Én 24 hetes vagyok, de már nem érzem magam karcsúnak.De ez most nem is számít.Kényeztetem magam, most ennek van itt az ideje.
2010. jún. 4. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!