Terhesen miért a gyomrom nő, miért nem a hasam?
Figyelt kérdés
Most 11-12 hetes vagyok, hízni még nem híztam,viszont olyan "pohos" lettem. Nem a hasam nő, inkább az egész együtt...néha úgy nézek ki, mintha fel lennék fújódva:-/
Más is van/volt így ezzel? Meddig tartott?
Enni alig bírok a gyomorsav, hányinger,reflux stb miatt,úgyhogy nem a sok kajától van :(
Vannak, akik olyan szép karcsúak még a második szemeszter elején is (ami mondjuk még természetes)...én meg olyan vagyok,mint egy lufi :(
2010. jún. 3. 22:13
1/2 anonim válasza:
Nem nő a gyomrod, csak "átrendeződnek" a dolgok:) Nekem is volt refluxom, a dokim azt mondta, terhesség alatt no savlekötő, legyen nálam mindig egy fél kifli vagy egy marék keksz:) Ne bánkódj, akármilyen a pocid, lakója van, majd lesz még karcsú:) ;)
20 hkm
2/2 anonim válasza:
Szia!Én is fel voltam puffadva nagyon az elején.Sokszor a mai napig fel vagyok fújódva.Ez attól is van, hogy lelassul az anyagcseréd, hogy minél több tápanyag jusson el a picihez.A második trimeszterben már nem lesz olyan vészes.És hamarosan beindul majd a hasad növekedése, amin már látszani fog, hogy a baba nyomja ki.Még nagyon az elején vagy!Én 24 hetes vagyok, de már nem érzem magam karcsúnak.De ez most nem is számít.Kényeztetem magam, most ennek van itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!