12-13 hetesen szabad menni wellnessezni?
Figyelt kérdés
Párom meglepetésként szánta volna a szülinapomra, de nagyon rosszul vagyok, sokat hányok ezért elmondta. Ha jól lennék és nem hánynék mindig akkor elmehetnék? Termál vízbe nem szabad bemenni azt tudom, de sima úszómedencébe szabad?2016. jan. 27. 11:06
1/7 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy tudom, semmilyen vízbe nem ajánlatos menni terhesen, fertőzésveszély miatt. Én max térdig mentem be vízbe. Most se tervezem másképp.
2/7 anonim válasza:
Én nem mennék,és úgy tudom,nem is lehet.Annyi ember fürdik meg ott,és ki tudja kinek mi baja,amiről nem is tudnak,de te elkaphatod és terhesen gondot okozhat.
3/7 anonim válasza:
Terhesen nem mennék, mert szép kis fertőzéseket lehet összeszedni ilyen helyen (nem terhesen sikerült már). Csak természetes vizekben érdemes fürödni. (A tenger pl. ideális :) ).
4/7 anonim válasza:
Soha nem kaptam még el semmit fürdőben. Welllnesselni, és termàlban is voltam terhesen. A termàl vizet azért aiànlatos kerülni, mert ha nem szoktad a meleg vizet, okozhat alhasi vérbőséget. Nekem a termàlvìz hideg :)
Hànyingerre amúgy nem éppen jó a meleg, és a fürdőzés.
5/7 anonim válasza:
"mert ha nem szoktad a meleg vizet, okozhat alhasi vérbőséget"
Ez nem megszokás kérdése. Alhasi vérbőséget okoz akkor is, ha bírod a meleget.
Kérdező!
A termál tiltott, a sima úszóvíz pedig "csak" nem ajánlott.
Neked kell tudnod, hogy mennyire vagy hajlamos a különböző fertőzésekre (a terhesség még fogékonyabbá tehet).
Van, aki végig úszik az egész terhesség alatt.
Másnap meg elég ránéznie az uszoda/fürdő/strand vizére, és máris gombát kap.
6/7 anonim válasza:
Erről az orvosok között is megoszlanak a vélemények. Az enyém a termálvízen kívül, mindenbe "beleengedett". Voltunk is wellnesselni mindkét terhességemkor kétszer is. Semmi bajom nem lett. De én alapból nem vagyok fogékony a fertőzésekre. De pl. barátnőm dokija tilt minden vizet. Ezt neked kell mérlegelni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem megyünk :( Mindig is fogékony voltam a fertőzésekre sajnos... Inkább nem kockáztatunk.
2016. jan. 27. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!