10hetben vagyok nagyon gyulladt az arcom. Mit használtatok?
Figyelt kérdés
Mivel gondolom mindent nem lehet , eddig is voltak aprók meg par darab de most ronda nagy piros gyulladt es sok ...két oldalt az arcomon . Nem is sárga inkabb bubok es sötét piros foltok :( valaki valami jó tanács? Mindent kipróbáltam...2016. jan. 25. 18:34
1/6 anonim válasza:
Én terhesség alatt is a vichy normaderm termékcsaládot használtam. Ezzel egész jól rendbe jött az arcom. Nincs rajta, hogy terhesség alatt nem ajánlott.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segítséged ! Azt meg nem probaltam :)
2016. jan. 25. 22:49
3/6 anonim válasza:
Vigyázz a normadermmel, tele van parfümmel! Az már önmagában is ronthat a helyzeten. Én is 10 hetes vagyok és semmit nem merek használni,bár annyira nincs rossz állapotban a bőröm. Igyál sok-sok vizet, egyél minél kevesebb lisztet és tejterméket. Amikor figyelek a táplálkozásra, nekem nagyon szépen ki szokott tisztulni a bőröm.
4/6 anonim válasza:
szia!
nekem ugyanez volt..
sok piros gyulladt pattanás,én már emberek közé is alig mertem menni annyira csunya volt.
terhesség alatt a természetes alapanyagú krémeket ajánlottak ugxhogy èm yves rocher micellàris vízzel tisztitottam az arcom reggel este, és ilyen arckrémet is használtam hozzà. nem egèsz kèt hèt alatt elmúlt és szèp lett tőle a böröm.. probàld meg hàtha bevàlik :)
30hkm
5/6 A kérdező kommentje:
Jo tippeket adtok koszonom , annyira reménytelennek tunt a helyzet mar :) bar citrommal kenegettem az arcom es én ugy vettem eszre hogy nagyon sokat javult !! :) kipróbálom a ti tippjeiteket is es remenykedem hogy halvanyulnak.
2016. jan. 26. 21:16
6/6 A kérdező kommentje:
Hogy eredményt is irjak, 14hetes vagyok es csofaszepen kitisztult az arcom. Kozmetikusnál voltam ketszer es ilcsi. Alapozó szerű krémet kaptam amivel kenegetem minden nap. Gyógynövény hatású es csodatt tett az arcommal.... Gyönyörű lett az első három hónap is elmult lehet az is segített. :)
2016. febr. 22. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!