Használtatok már Klion D 500 mg hüvelykúpot?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el. És ma reggelre olyan érzés van a hüvelyemnél mintha kicsit égne. Nem viszket nem fáj hanem csak ég. Normális ez?2015. márc. 10. 08:00
1/3 anonim válasza:
Én D100-at használtam,hagyd abba és szólj a dokinak! Nekem minimális volt ez az érzés,de inkább szólj,mert lehet,hogy allergiás reakció! Ha azt mondja,hogy folytasd,akkor viszont majd ne ijedj meg,ha a 3-4. nap környékén pici rózsaszín folt lesz a wc papíron,mert felmarja a hámszövetet a hüvelyben. Nagyon erős gyógyszer,jó durva gyulladásod lehet,ha az 500-ast adta. Terhes vagy gondolom,ha itt kérdeztél. Hány hetes vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
32 hetes terhes vagyok.
2015. márc. 10. 10:55
3/3 anonim válasza:
Akkor jó. Mert ugye ezt a kúpot nem is lehet az első trimeszterben használni,de nekem is írtak már fel olyat figyelmetlenségből,amit nem szedhettem volna. Szerencse,hogy nem szedtem be. Mondjad a dokinak,nehogy később gond legyen belőle. És szerintem inkább ma már ne használd,biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!