Mennyi az esélye hogy megint cukrom lesz?
én még nem tudom, 11 hetes vagyok. de védőnő meg nődoki azt mondta, hogy nagyon gyakori, hogy 2.nál is lesz, úgyhogy az elejétől odafigyelek. nem kell nagy dolgokra gondolni, nem mérem, de nagyjából belövöm, 5x eszek egy nap, a cukrot és édességet kerülöm. bár még a kávémba szoktam néha tenni cukrot, ez az egyetlen ami megingat :D a többit azért tartom.
mondjuk nekem nem volt nehéz terhesen diétázni, most is kifejezetten jól esik keretek között enni és nem zabálni, de a mérést nem bírom, az nagyon vacak, nekem az megy nehezen, remélem megúszom :)
Elsőnél ugye cukros vtam, 2-nál a 8. héten jeleztem, hogy szeretnék terheléses vérvételt, cukros lettem megint, pedig nyáron direkt ellenőriztettem és még jó volt.
Annyi előnye van, hogy én már +20kg-nál tartanék ha nem lennék cukros, mert imádok enni! :D
23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!