Van esélye annak h. babám lesz. Vagy törődjek bele h. megint nem sikerült?
Én pont peteéréskor voltam.együtt a párommal.A pém. május 24 én volt.....A mensit.7 re nem vartam..De megjött vagyis csak pecsételtem 5 napig.
Az ami.volt nem mondhatom ezt mensinek...mert nagyon minimális volt..és csak szakaszosan pecsételtem...Pisilés után...
Azt olvastam h.ez lehet beágyazodás...
Teszt sztem még korai lenne....reménykedhetek?? Vagy nem?? A mellem nagyon fáj...
segitsetek
Figyelj csak ide! a "nemvárt" napján (de leginkább utána 2-3 nap múlva) kellene a tesztnek pozit mutatnia, ha terhes vagy.
Ez tehát nem lehet beágyazódásos vérzés. Nagyon ritkán van olyan, h terhesség esetén is megjön akár több hónapon keresztül is(nem tudom mi az oka, több is fel van sorolva neten pl.)
Tesztelj , aztán meglátod.
Szeritnem azonnal tesztelj, mert ha terhes vagy, akkor esetleg gyógyszerrel támogatni kell a terhességet.
A vérzés nem jó, dokival konzultálj. Én is így jártam és épp elvetéltem akkor. :-( Állítólag az ilyen korai vetélések aránya iszonyatosan magas (mivel sok nő csak azt veszi észre, hogy pár nappal-egy héttel később jön meg, ezért nem is tudja, hogy épp elvetélt, ezért a pontos arányt nem is lehet megmondani). Egy tesztelés aztán irány a doki!
Sok sikert, szurkolok!
Hát sajnos negativ lett a teszt..Bár napok óta nem vagyok jol csak émelygek...
De hát ez van nálam nincs baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!