Mekkora az esélye, h. megint távozik a menstruációval?
Figyelt kérdés
Februárban volt egy középidős terhességmegszakításom,mert a heamatómám nagyon bevérzett,és az orvos attól félt,h.ha tovább engedi a terhességet elvérzek.március 1-én meg jött,igaz inkább barnázás volt,nem rendes vér,de normál 5 napos volt.a fájdalom amit a baba hiánya okozott elvette az eszünket,és nem védekeztünk.mielőtt meg kellett vna jönnie,előtte 1 héttel fura hányingerem volt.teszteltem,és halvány pozi lett.mégis napra pontosan erős görcsökkel megjött,az már rendes menszi volt.azóta nem próbálkoztunk,menszim napra pontosan megjött azóta is.az orvos februárban azt mondta,májusban elkezdhetünk próbálkozniaebbe a hónapban elkezdtük,igaz most biztos sikertelen volt,mert ugyan azokat a tüneteket érzem,mint minden hónapban peteérés után,de szerintetek a múltkor mi volt az oka,h.távozott a menstruációval a baba?szerintetek nagy esély van rá,h.megint távozni fog,vagy akkor az lehetett a baj,h.még csak nagyon kevés idő telt el a vetélés óta,és a méhem nem volt még érett?2013. máj. 9. 10:02
1/2 anonim válasza:
simán lehet, hogy a méhed még nem gyógyult be (ugye ahol méhlepény tapad, alatta seb keletkezik, amikor leválik a méhlepény, ennek kell idő a begyógyuláshoz) és ezért nem maradt meg a terhesség
esetleg a hormonjaid még ne málltak helyre és így nem volt elég támogatottsága a terhességnek
de persze lehetett életképtelen is az embrió
ezeket utólag csak találgatni lehet
tudod, sok terhesség megszakad a legelején, olyanok is, ahol nincs ilyen "előélet", ilyen friss, nyílt seb, meggyötört méh és azokra sincs magyarázat
de biztos vagyok benne, hogy Nektek is sikerülni fog!
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy az elozo terhessegbol meg maradt hcg a szervezetedben es ezert volt halvany pozi teszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!