Bundáskenyeret ehetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni szabad e, hiszen a bundáskenyérben nem sül át igazán a tojás, nem?2010. márc. 28. 13:05
11/14 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó, de régen nem is kívánta a szervezet!A mostani színvonalban nőttünk fel, és ehhez a fajta léthez szokott hozzá a mi szervezetünk. Így amik ellen a nagyanyáink szervezete feltudta venni a harcot, sajnos a miénk már belebukik. Változott az életszínvonal, ezzel pedig gyengítettük magunk illetve környezetünk immunrendszerét. Gyermekeinknek még nagyobb gondja lesz ezzel....
2010. márc. 29. 07:45
12/14 A kérdező kommentje:
Ja , és hogy értsétek miért aggódom ennyire még ilyenen is. Múlt héten kért ismétlést az ÁNTSZ Toxoplasma vizsgálatra, mert egymásnak ellentmondó eredmények jöttek ki az elsőnek. Így még azt sem tudom fertőzött vagyok e, vagy fogékony esetleg a betegségre. Nekem megér pár kérdést, hogy ne szülessen vízfejjel, fogyatékosan a gyerekem, vagy esetleg megvakuljon 3 éves korára. 6 évet vártam erre a gyerekre, ha kell százszor csinálok magamból hülyét a hülye kérdéseimmel, csak legyek tisztába mindennel!
2010. márc. 29. 07:47
13/14 anonim válasza:
én nem problémáztam ilyen dolgokon,imádtam a párizsit pl.,azért nyersen nem ettem húst,vagy tojást.
Szerintem nem kell ennyire aggódni..
14/14 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok!
Annyira megkívántam a bundás kenyeret ahogy itt olvasgattam, hogy én is azt vacsiztam! nagyon jól esett! 11 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!