Ehetek bundáskenyeret?
Figyelt kérdés
A kedvenc ételem, nagyon szeretem, de ha olaj nélkül sütöm ki, és teljeskiőrlésű kenyérből csinálom, ehetek e heti 1x (mondjuk szombat reggel) 3 db-ot?2010. szept. 4. 17:03
1/15 anonim válasza:
Olaj nélkül nem tudom, milyen íze lehet. Egyáltalán hány centi-kiló vagy, mert az, hogy mennyire kell (vagy nem kell) fogyókúráznod, attól függ. Mindjárt 3 szelet fogyókúrában soknak tűnik.
2/15 anonim válasza:
olaj nélkül hogy lehet kisütni? a 3 darab amúgy szerintem is sok, esetleg 1, ha nagyon nem bírsz lemondani róla...
3/15 A kérdező kommentje:
160 cm/ ma reggel 48,5 voltam
2010. szept. 4. 18:14
4/15 anonim válasza:
Nem is vagy kövér !!! Ha ez a cm és a kiló akart lenni ..
na de hány éves vagy?
5/15 A kérdező kommentje:
amúgy most nézem a kalóriát
3 szelet kenyér: 210 kcal
2 tojás: 130 kcal
esetleg 1 evőkanál olaj: 90 kcal
csak 430 kcal az egész
2010. szept. 4. 18:16
6/15 A kérdező kommentje:
19
2010. szept. 4. 18:16
7/15 anonim válasza:
Ilyen súllyal nyugodtan ehetsz bundáskenyeret. Azt kétlem, hogy ki tudod sütni olaj nélkül. Az hogy hány szeletet ehetsz, attól is függ, hogy mekkorák azok a szeletek. De ha félted a súlyod, akkor csak maximum kettőt egyél.
8/15 anonim válasza:
19 évesen azért ennél több eszednek kéne lennie! Nemhogy fogyókúráznod nem kell, de ha hízol néhány kilót, az se árt meg neked. Úgyhogy nyugodtan egyél bundáskenyeret, ha jól esik!
1.
9/15 anonim válasza:
Kinek a kedvéért akarsz vékony lenni? Fogadd már el magadat úgy ahogy vagy!
10/15 anonim válasza:
A bundáskenyér az én kedvencem is, de én személyes okok miatt lemondtam róla, úgyhogy egyél meg helyettem is 1 szeletet ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!