Miért viselkedik velem igy a oárom?
Aztaa mindenit :O
Mintha csak én írtam volna...
Nálunk is ugyanez a helyzet.. :/
Szerintem csak nem tudja "még" felfogni (bár én már 30hetes vagyok)
Nekem van egy kislányom aki nem tőle van de születésétől kezdve sajátjaként szereti. Törődik, játszik vele stb.
Szóval nekem is furcsa volt ez az úgy mondd "változás" azt hittem h kicsit jobban oda fog figyelni (rám, ránk)
De nem :/
Pocakhoz is csak akkor nyúl ha sexet akar :(
Meg ha mondok valamit nem is nagyon érdekli.. Nekem ez rosszul esik és így kicsit én is máshogy állok ő hozzá..
Tudom (illetve hát nagyon remélem) hogy ha megszületik a pici akkor minden megy a régi kerékvágásba :)
Meg hát sztem ők nem tudnak mit kezdeni ezzel h hát pocakban van egy baba (mert nem ők hordják ki)
Volt mikor panaszkodtam h nagyon fáj a hátam (erre meg kaptam azt h az övé is)
Vagy hogy 10 percenként járok ki pisilni mivel nyomja a baba (erre meg h "már megint mész?")
Múltkor nagyon bunkónak tartottam azt h én mesélek h mit érzek mi van velem (nem panaszkodom) És erre meg azt mondja h" jó hát túl éled "
Tehát semmi együttérzés nem volt.... Ez engem nagyon bántott :/
Akarta a babát? Előtte milyen volt a kapcsolatotok?
Nálunk tervezett a baba, minden reggel, este simogatja a pocim, jön velem a vizsgálatokra, még a védőnőhöz is eljött velem.
Ez nem természetes, hogy így viselkedik veled, és az sem, amit itt az egyik válaszoló írt, ahogy vele viselkedik a párja.
Az én férjem nehezen mutatja ki az érzelmeit, kivéve ha a lányairól van szó. Van egy kamasz lánya az első házasságából, egy közös 3 évesünk, és most vagyok 12 hetes a legkisebbel.
Ebben az állapotban én is érzékenyebb vagyok, de ő azért már most megsimogatja a hasam, ha az orra elé tolom megpuszilja. 😀 De nagyon messze van a tutujgató, kívánságokat leső férjtől.
Ehhez képest végig velem volt vajúdáskor, amikor végül toltak a műtőbe, oda is jönni akart! ☺ Ahogy pedig a gyerekeiért rajong azzal mindig levesz a lábamról!
Ki mit tud tolerálni, az élet általában nem tündérmese, mégis tűzbe mennék az én "vad" emberemért! 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!