Én nem mertem a 12.hétig pedig szerencsére semmi probléma nem volt,nem bántam meg nagy nehezen de ki bírtuk . Itt is annyi rosszat olvastam,h csinálták és vérzés lett a vége meg stb. Persze ez azért ritka egészséges terhességnél, de én úgy voltam vele nem rizikózok. 34hkm
2016. jan. 23. 18:04
3/9 anonim válasza:
Persze!a ferjeddel valo intimitas ilyen formaja es a sajat magaddal valo beke ilyen formaja terhesseg alatt is fontos, amennyiben nem tiltotta az orvos.
Nekem az amniom utan 2 napig nem lehetett, de egyebkent nem hagytunk ki ennyit terhessegem alatt. Boldog mami, boldog magzat:) persze, ha a terhesseg egeszseges.
33hkm
2016. jan. 23. 18:38
4/9 anonim válasza:
HA nem tiltja az orvos valami veszélyeztető tényező miatt amit ugye itt nem ismerünk, akkor nyugodtan lehet élni. :)
2016. jan. 23. 20:36
5/9 A kérdező kommentje:
veszélyeztetett terhes vagyok tavaly elött volt egy vetélésem kiirta az utrogestant de rendelni kell és igy kedden lesz meg de nekem szoszerint nem mondta a doki hog nem lehet nemi életet élni
2016. jan. 24. 09:31
6/9 anonim válasza:
Mi 12. hétig nem leszünk együtt. Ez igazából a párom döntése, mert azt mondja, hogy nem akarja kockáztatni, hogy bármi baja legyen a babának. Kicsit nehéz így kibírni szex nélkül, se be kellett látnom, igaza van.
Szerintem ti is kibírjátok a baba érdekében.
2016. jan. 24. 14:45
7/9 A kérdező kommentje:
a párom nehezen de én kibirom
2016. jan. 24. 21:13
8/9 anonim válasza:
6-össze válaszoló vagyok.
Nálunk párom (ő a férfi) döntötte el, hogy így legyen. Én bírom nehezebben. De teljesen igaza van. Minek veszélyeztetni a picit?
Emellett máshogy is tudsz örömére tenni. :-)
2016. jan. 25. 09:24
9/9 anonim válasza:
A helyedben nem élnék nemi életet, míg orvoshoz nem megyek, és rá nem kérdezek. Lehetnek olyan tényezők, ami miatt az a korábbi vetélés történhetett, és nem ajánlott nemi életet élni a 12. hétig. Ha meg orvoshoz mégy, kérdezz rá, hogy nálad ezt lehet-e!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!