Létezik hogy ennyire nincs tünetem?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok,multhéten voltam dokinál,mindent rendben talált. Csak nekem az a furi,hogy 3-4 héttel ezelőtt hihetetlen érzékeny sírós hisztis voltam,fájt a derekam,fájtak a melleim állandóan álmos voltam. Most viszont olyan jól vagyok hogy szinte el sem hiszem hogy terhes vagyok. Annyi hogy a melleim azok még elég érzékenyek de nem elviselhetetlen már és általában estére mindig jól felpuffad a hasam. Lehetnek ennyire hullámzóak a tünetek? Néha már bebeszélem magamnak hogy baj van annyira nem érzek semmit,de hát 6 napja azt mondta a doki minden oké. Járt már valaki így?2008. szept. 17. 14:52
1/4 anonim válasza:
Szia. Igen. Nyugodj meg, van aki tünetek nélkül lesz túl az első hónapokon is. Nekem is nagyon hamar elmúltak a kezdeti tüneteim. Emlékszem, hogy amikor éreztem valamit azért aggódtam, aztán mikor nem, akkor azért.
Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Nekem az elején sem voltak tüneteim, és most sincs semmi. Pedig már a 21. hétben járunk. Szóval, van ilyen. :) Örülj neki!
3/4 anonim válasza:
Nekem a 7. héttől jöttek a tünetek, hányinger, hányás, mellfeszülés, álmosság, fáradékonyság, aztán ez variálódott a 4. hónapig, amikor is megszünt a hányinger, hányás, de volt mellfájdalom, viszont aktív lettem, aztán gyomorégés, majd pisijárat, szóval mindenkinél más és időszakonként is lehet más. Most pl. a 34. hétben van gyomorégés és pisijárat,szóval ne aggódj, nincs semmi baj!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugtattatok! Akkor próbálom kiélvezni hogy tök jól érzem magam:-)
Boldog babavárást kívánok nektek!
2008. szept. 17. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!