Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a babám nagyon mozgolódik...

Ha a babám nagyon mozgolódik odabenn, fájni kezd a pocim. Normális ez? 26 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire és hogyan fáj a pocakod. Ha görcsöl, akkor nem normális, ha csak fájdogál, akkor valszeg növekszik a méhed.
2008. szept. 17. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem görcs (vagy ha igen, akkor nagyon gyenge) inkább fájdalom.
2008. szept. 17. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én 27 hetes vagyok.És nekem is ilyen" bajom "van.Az orvos szerint normális mert nagyon nő a méhem.De ez miatt én már feküdtem bent kórházba.Szóval ha sűrűn fáj inkább menj orvoshoz,nehogy baja legyen a babádnak.Mikorra vagy kiírva?Én december 29-re.Jó babavárást és sok örömöt,boldogságot.Egy másik kismami
2008. szept. 17. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
dec. 24-re. Hétfőn voltam dokinál, minden ok volt. Köszönöm a választ! Neked is boldog babavárást! :)
2008. szept. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!