Lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok, elég sok teát megittam ez idő alatt, van amikor egésznap teáztam ( 1-1,5 l fazékba 2 teafilter ) általában zöld teát ittam..2016. jan. 20. 16:02
1/7 anonim válasza:
1-1,5-l vízben két filter nem olyan sok, tekintve, hogy ezeket a filtereket egy bögre teára szokták ajánlani. Szerintem nincs baja, de azért ne igyál zöld teát ezután. Inkább gyümölcsöt. Én is ittam napi egy bögrével amíg nem olvastam, hogy nem lehet.33hkm
2/7 anonim válasza:
Mégis mi a túró baja lenne két filter zöldteától? A levegő károsabb, amit beszívsz.
3/7 A kérdező kommentje:
csak most olvastam egy cikket, hogy a tea is ugyanolyan káros a magzatra, mint a kávé és abból se ajánlják a túlzott fogyasztást! most egy kicsit megijedtem, mert tea mániás vagyok
2016. jan. 20. 16:14
4/7 anonim válasza:
Ennyitől nem lesz baja. Nyugi! :)
5/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lehet a zöld teától a pocaklakódnak! A kávétól sem!
6/7 anonim válasza:
Első vagok. Valahol a neten véletlenül olvastam, hogy miért pont a zöld tea (pont akkor ittam) nem jó, de már nem emlékszem. Lassan semmit sem szabad kismamának, és szoptatós anyának....
7/7 anonim válasza:
Ami KÁROS a magzatra, azok a vegyszerek, bizonyos gyógyszerek, alkohol, drog, nikotin... Se a tea, se a kávé nem KÁROS a magzatra nézve, maximum nem ajánlott az ész nélkül való fogyasztásuk a rád gyakorolt élettani hatásuk miatt - pl. vízhajtó, élénkítő hatás miatt. De józan, emberi léptékű fogyasztás mellett egész nyugodtan lehet inni ezeket is.
Tapasztalatból mondom, hogy nincs olyan étel, ital, füszer, stb. amiről ne lehetne valahol megtalálni a neten, hogy nem szabad. Ha ezt mind betartanánk, akkor maradna kb. a fényevés. Be kell tartani az alapszabályokat (nyers hús, nyers tojás, lágy sajtok, mosatlan zöldség-gyümölcs kerülése) és kész, különben megbolondulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!