Kaptatok terhesen halalhirt nagyon kozeli csaladtagrol/ismerosrol? Hogyan reagaltatok? Lett valami baja a babanak?
7 hetes voltam, amikor a 92 éves nagyapám meghalt, közeli volt a kapcsolatunk, bár 200km-re költöztem, így ritkán találkoztunk, de sokat beszéltünk. A halála nem ért váratlanul, mert már nehezen járt és gondolkodott, szerencsére otthon érte a halál, elaludt.
Éppen a vetélésem után voltunk, az új embriónak se láttak még szívdobogását akkor, a temetésre már teljesen kikészültünk a férjemmel (szerencsére előző nap volt pont az uh, és ott dobogott már a szíve). Nagyon groteszk volt, mert végigbőgtem az egész temetést, és ki kellett mennem többször hányni is (éppen abban a korszakában voltam a terhességemnek).
Az embriót semmiben sem befolyásolta ez a dolog természetesen.
Mostanában eszembe jutnak sztorik a gyerekkoromból, és azt szoktam mesélni a magzatnak, ha rugdos sokat és próbálom lenyugtatni. Olyankor mesélek a nagyszüleimről is, és sajnálom, hogy neki nem lesz dédije (mindenki "későn" szült a családban, még a nagyim is).
28hkm, 28N
4 hónapos terhes voltam, amikor nagymamám meghalt. Csak mi voltunk neki, az unokái. Én jártam hozzá nagyon sokat, amikor már beteg volt, elég közel álltunk egymáshoz.
A fiam tökéletesen egészségesen született.
Egy napon derült ki,hogy terhes vagyok a második babával és hogy édesanyám rákos....
Szülés előtt 3 héttel halt meg. Többet voltam onkológián, mint terhesgondozáson. A baba két hónapos múlt, és eddig úgy néz ki makk egészséges szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!