Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fel éves a fiam aki császáros...

Fel éves a fiam aki császáros volt és most megint van egy pozitív tesztem! Nem tudom mitevő legyek! Holnap megyek dokihoz addig is megirnatok mire szamithatok? Ki fogom tudni hordani? Milyen lesz az élet két pelenkassal?

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam, 10 hónapos volt a kicsim, amikor kiderült, jön a kistesó. Nekem azt mondta a doki, szép a heg, és majd a végén lesz érdekesebb, hogy a heggel mi a helyzet, majd ultrahangon fogja ellenőrizni. Nálad kisebb a korkülönbség, kíváncsi vagyok neked mit mondd a doki, de lehet, hogy ugyanezt.
2016. jan. 19. 23:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát 8 hetesék vagyunk már... nem voltam eddig a szülészdokimnal csak sztk orvosnál aki csak nőgyógyász... o azt mondta h nem igazán szeretik a szuleszek ha ennyire kicsi a különbség...

Ma beszéltem telefonon a szuleszemmel ő azt mondta nem érti igazából mi a gond...?! Találkozunk és megnezni a hegem. A párom kicsit elzarkozott a 3 gyerek gondolatatol (van egy 5 éves nagy fiunk) :( próbálom meggyőzni de elég nehéz eset... meg mellé én sem tudom mit akarok?:( nagy hassal járni tanítani egy egy évest meg friss vagassal hát nem tudom...:( nem tudom máshol ezt h tudják megoldani...

2016. febr. 1. 17:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Még azért az nem biztos, hogy megint császár lesz, nem? Pár hét és rendbejön, addig valaki segíteni nem tud? Vagy esetleg az ágyban is játszhattok addig a naggyal, szerintem megoldod. A férjed tudja már, vagy nem értem, hogy hogy elzárkózott? Bocs, ha nem akarsz ne válaszolj, csak nem értem.
2016. febr. 1. 21:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem akar meg egy gyereket...:((

biztos hogy császár lenne... 5 év múltán nem engedték a császárt nem hogy 1 év után:( de most ez nem is lényeg.

2016. febr. 1. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 10 hónapra estem teherbe és azt mondta a doki, hogy egyáltalán nem biztos, hogy császár, majd a végén meglátjuk, hogy bírja a heg.

Remélem, sikerül meggyőzni a férjed!!

2016. febr. 4. 01:36
 16/16 anonim ***** válasza:
A ferjed is ott volt mikor keszult a gyerek, akkor meg vallalja a felelosseget, ennyi.
2016. febr. 4. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!