Fekete babakocsiról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Vagyis fekete-piros, de a fekete dominál.Ti vennétek?2016. jan. 19. 08:26
11/14 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele. Nekem nude es fekete szinu a babakocsi. Valasztottam volna sima feketet is, de anyosomek beleszoltak, hogy az gyaszos szin, stb.... Pedig szerintem egy neonzold vagy akarmi sokkal rosszabb. De persze ez izles kerdese, vegyel olyat, amilyen neked tetszik, es tok mindegy, hogy egy idegen no aki szembejon veled az utcan mit gondol.:)
12/14 anonim válasza:
Nyáron 40 fokba jó lehet benne ücsörögni.
13/14 anonim válasza:
Igen,semmivel sem problémásabb,mint a többi szín.A színes is kifakulhat,ha sz.r az anyaga,a színeset is mosnod kell,ha koszos lesz,szóval nálam ez nem kizáró ok.Ha alapvetően tetszik a fekete,válaszd azt.
Off: Nyáron 40 fokban nem sétálgat épeszű ember -már amelyik- a babával.
14/14 anonim válasza:
Ő az én babakocsim, bebetto aquarius fényes ezüst szürke-fekete. Vidámabb színt akartam, de úgy voltam, majd feldobom babajátékokkal és színes pléddel. Kihagyhatatlan ajánlat volt 65.000-ért vadiújan. Van hozzá hordozó, mózes, cumisüvegtartó, szúnyogháló, esővédő, pelenkázótáska, átalakítható sport babakocsivá. Nekem fontos volt hogy jó minőségű legyen jó áron és minden legyen hozzá, elférjen az autóban, nagy kerekei legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!