Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fekete babakocsiról mi a...

Fekete babakocsiról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Vagyis fekete-piros, de a fekete dominál.Ti vennétek?
2016. jan. 19. 08:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen. Ha csak mózeses, akkor mindegy, de ha sport részt is akarod majd használni, vagy eleve esernyő kocsit veszel már 6hónap feletti babádnak, akkor csak olyat vegyél, amin nem látszik meg nagyon a piszok és mosható.

Feketét nem vennék, de csak emiatt.

A miénk brutálisan néz ki, utcán nasssolás, játszótér, étteremben babakocsiban evés, porvihar stb.

2016. jan. 19. 08:30
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem vennék, főleg,ha a belseje is fekete, én sem szívesen feküdnék, be semmi feketébe (mint a koporsó, bár tudom, hogy annak fehér a belseje, de akkor is. Inkább takarítom, de legyen színes, vidám, és világos, főleg mert a kicsik szeretik az élénk színeket. Nekem pisztácia zöld van.
2016. jan. 19. 08:39
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekünk is fekete-piros van, mert az tetszett meg. A többi verziója a kocsinak a boltban sokkal koszolódóbbnak tűnő színű volt (világoskék, citromsárga), így emellett döntöttünk:)

Én szeretem a fekete színt, szívesen viselem is, nem gondolnám, hogy koporsószerű, de gondolom, hogy ez egyéni érzékelés kérdése.

A miénket nem szívja ki a nap, igazából belvárosban használjuk és így sem koszolódik jobban, mint más kocsik.

Barátnőmnek feketébe hajló bordó van, ő is elégedett vele, de ő sem használja "terepen".

2016. jan. 19. 09:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekunk fekete-pink van, nagyon elegans!:)) tobben is megallitottak az utcan, hogy milyen fajta a kocsink!
2016. jan. 19. 09:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Szeretem a fekete dolgokat, a férjem meg pláne, ő nagyon mondta, hogy vegyünk fekete babakocsit, de én ezt azért annyira nem szerettem volna. Végül nem volt kérdéses, hogy milyet veszünk, mert amit nagyon akartunk, abból egy üzletben megláttuk féláron az utolsó darabot, nyilván nem hagytuk ott, viszont a színén ugye nem tudtunk változtatni, így lett egy méregzöld babakocsink, ami igazából tetszik is mindkettőnknek (fiúnak lesz).

Én azért nem akartam feketét, mert szerintem egyrészt az is eléggé piszkolódik, csak azon a világosabb színű koszok látszanak jobban, de a másik az, hogy szerintem nyáron az nagyon bemelegedne. Egyébként marha jól néznek ki a fekete kocsik, tényleg nagyon tetszenek, de nyáron szerintem nem túl praktikusak.

2016. jan. 19. 09:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Az egyik babakocsink fekete volt, a szegely bordo volt, a vaz ezust.

Nekem a szinevel semmi bajom nem volt, csak lecsereltuk sportra, amikor mar ult a gyerek rendesen.

Az elonye, hogy kb semmi sem latszott rajta (nyilvan ettol meg ugyanugy koszos volt, szoval mosni kellett a huzatot).

Mi utana citromsargat vettunk, az sem volt veszes. Havonta mostam annak is a huzatat. Be a mosogepbe este, reggelre megszaradt es kesz.

Ha valami extra kosz kerult ra (beleragadt valamilyen keksz, vagy epp saras lett), akkor azt letoroltem, ennyi.

Szoval takaritas szempontjabol (ha jo minosegu a huzat anyaga) teljesen mindegy volt a szin nekunk, kb ugyanannyit mostam mindkettot.

Mondjuk nyilvan a par honapos gyerek nem evett benne kekszet es nem ult bele saros labbal a feketebe, de nem a szin miatt. :)

2016. jan. 19. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a feketén is meglátszik a kosz, pedig az ember azt hinné, hogy nem :) Nagyon szívja a napot magába így nem vennék, ha az ülőfelülete, háttámlája az. Ha csak oldalt, vagy a kupola, lábtartó az akkor más, akkor jöhet, de amúgy inkább világosabb színt vennék, de nem fehéret :)
2016. jan. 19. 09:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tetszik
2016. jan. 19. 09:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Fekete-ezust babakocsija volt 8 honapos koratol, nagyon szerettuk, persze koszolodik az is, de leveheto huzata volt, nyaron a tobbi szinu babakocsiban is melegvan, az ulofelulet volt ezust, nem egette a gyereket, telen viszont a legkisebb napsutest is szivta.
2016. jan. 19. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted milyen érzés lesz a picidnek nyáron a fekete babakocsiban (= keltetőgépben)ülni? Világosabbat válassz. És gyászos is. Kicsit megosztó is, nehezebben tudod utána eladni.
2016. jan. 19. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!