Mi alapján döntenek úgy az orvosok hogy a terhességet műtéttel fejezik be, vagyhogy nem kell befejezni?
7 hetes nagyon boldog kismama voltam tegnapig.Sajnos vetélek.:(
Az orvos megnézte uh-n a babát,nem találta el is kezdődött egy kis vérzés .Az 5 hetes uh-n petezsákot látott.Azt mondja az orvos ha bő vérzésem lesz éjjel ma menjek be műtétre.A mensimnek épp a mai nap kell és el is kezdődött.Görcsölök de elviselhető,és sötétebb,darabosabb.Izgulok,remélem nem kell bemennem,s távozik a mensivel.Volt már több vetélésem és nagyon rossz élményem abortusz alatt!Akkor elhalt bennem a magzat 12 hetesen.
Szia!
Nekem szerencsém volt. Mind a két vetélésemet megúsztam műtét nélkül.
Mindkét esetben kiürültem. Az ultrahang a vérzéskor nem mutatott ki semmi olyat, ami nem szakadt volna le és nem jönne ki.
A vizsgálatok nem tudtak egyértelműen rájönni, mi okozta a vetéléseket. Igaz a kettő között eltelt közel öt év.
én azzal nyugtatom magam a mai napig, hogy a babák biztosan betegek lettek volna és a szervezet kilöki a selejtet.
Vizsgáltasd ki magad, hátha a következő babánál megtudjátok előzni a bajt.
Ne add fel! Az első babámra hat évet vártam. A másodikra újra ennyit.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!