Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi alapján döntenek úgy az...

Mi alapján döntenek úgy az orvosok hogy a terhességet műtéttel fejezik be, vagyhogy nem kell befejezni?

Figyelt kérdés

7 hetes nagyon boldog kismama voltam tegnapig.Sajnos vetélek.:(

Az orvos megnézte uh-n a babát,nem találta el is kezdődött egy kis vérzés .Az 5 hetes uh-n petezsákot látott.Azt mondja az orvos ha bő vérzésem lesz éjjel ma menjek be műtétre.A mensimnek épp a mai nap kell és el is kezdődött.Görcsölök de elviselhető,és sötétebb,darabosabb.Izgulok,remélem nem kell bemennem,s távozik a mensivel.Volt már több vetélésem és nagyon rossz élményem abortusz alatt!Akkor elhalt bennem a magzat 12 hetesen.

2008. szept. 17. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami veled történt.Ha többször is elvetélték nem csináltak nálad kivizsgálást, hogy mitől halt el a baba?
2008. szept. 17. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 misedd ab volt,ezért mind a 2* kapartak.Szerintem most csak akkor fognak téged kaparásra küldeni,ha hirtelen erős vérzés lép fel vagy ha esetleg az UH látnak le nem vált szövetdarabot.Nem vizsgálák még nálad a sorozatos vetélések okát?Nekem sárgatest elégtelenséget állapítottak meg.
2008. szept. 17. 12:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Természetesen kiderült az ok.Myoma volt.Ez idő alatt 3 vetélésem volt.Megszünt,most nincs myomám.A doki genetikait javasol.Nem tudom pontosan ez mit takar.Én 33 vagyok,a férjem 45.Esetleg ez is befolyásoló tényező lenne?
2008. szept. 17. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
35 éves vagyok az első terhessség alkalmával (gondolom a korom miatt is)rögtön írt fel Dudhastont a doki, sajnos elvetéltem. Most a 2. terhességemnél is dubhastont kaptam, remélem minden rendben lesz.
2008. szept. 17. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindjárt a legrosszabra gondolni, az is lehet hogy most egy kicsit idegesebb voltál vagy megerőltetted magad. Lehet hogy nem tapadt meg rendesen. A kivizsgálás viszont nem fog ártani.
2008. szept. 17. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem szerencsém volt. Mind a két vetélésemet megúsztam műtét nélkül.

Mindkét esetben kiürültem. Az ultrahang a vérzéskor nem mutatott ki semmi olyat, ami nem szakadt volna le és nem jönne ki.

A vizsgálatok nem tudtak egyértelműen rájönni, mi okozta a vetéléseket. Igaz a kettő között eltelt közel öt év.

én azzal nyugtatom magam a mai napig, hogy a babák biztosan betegek lettek volna és a szervezet kilöki a selejtet.

Vizsgáltasd ki magad, hátha a következő babánál megtudjátok előzni a bajt.

Ne add fel! Az első babámra hat évet vártam. A másodikra újra ennyit.

Sok sikert!

2008. szept. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!