3 hónapja elvetéltem, műszeresen kellett befejezni a terhességet. Azóta újból próbálkozunk, de a menstruáciom 1 napig tart, és rendszertelen, váratlanul vérezgetek. Van esélyem így is, hogy teherbe essek?
Nekem is volt vetélésem anno.
Persze a doki azt mondta lehet genetika. Nos nem kételkedtem a szavában, de ott motoszkált a fejemben hogy utánanézek.
Megcsináltattam a hormonlaborokat és terheléses vércukor és inzulin vizsgálatot. Jól tettem, azt mondom, mert inzulin rezisztenciám van és azért ment el a babám.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem jók ezek a vérezgetések, és rendszertelen ciklus. Ez jelezhet endokrin problémát. Érdemes lenne utánajárnod, persze közben próbálkozz a babával, biztos van esélyed mert már egyszer babás lettél! Viszont hogy a fájdalom ne ismétlődjön meg zárd ki a nem genetikai problémák lehetőségét, én ezt ajánlom. Hogy boldogan nézhess a kisbabád érkezése felé!
Bocs ha túl nyersnek tűntem, nem vagyok az. Csak hát a nődoki hagyott volna így, de a hormonlabor és IR vizsgálatok után az endokrin doki közölte, nem tudtam volna kihordani a babát, pedig nem is volt vészes az értékem.
Kívánom hogy minél előbb teherbeess és minden okés legyen! Erőt és kitartást! Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!