27 hetesen sok 2 kg hízás?
Már ne haragudj de betegek.. Fogyókúrázni tilos terhesen. A plusz 2 kiló pedig semmi.. Én +4 kilónál jártam és 11 lett a vége, de a magzat, magzatvíz, méhlepény, méh, megnövekedett vérmennyiség súlya is minimum 8-9 kg.
Különben 27 hetesen egy kiló körül van a magzat és még a többit nem is számoltam.
Dehogyis!irigykedem:) 8-nal tartottam akkor, bar azota is annyi maradt:)
Mondjuk a csalad miatt nem irigyellek...
32hkm
27. hétig híztál ennyit vagy 27 hetesen, egy hét alatt. HA az első, akkor menjenek oda, ahova gondolom. Ha a második, akkor érdemes lenne figyelni rá, nehogy toxémia álljon a hátterében.
Én egyébként a 12. hétig híztam 10 kg-t, és utána is rohamosan híztam, összesen 25 kg jött fel, végül a szülés után egy héttel már 15 le is ment, több nem, de soványan estem teherbe, így kellett is ez a 10 kg plusz.
Terhesen fogyókúrázni tilos. Ha valaki tényleg sokat hízik (és nem kórosan soványan esett teherbe), akkor érdemes átgondolni az étkezési szokásait, csökkenteni az üdítőt, nassolnivalót, áttérni a teljes kiörlésű dolgokra, több zöldséget fogyasztani, de fogyókúrázni nem szabad. Ha meg 27. hétig híztál két kilót, akkor a saját súlyodból fogytál is, mert a baba, magzatvíz, méhlepény stb már több mint 2 kg.
6kgnál tartok 32hetesen.
Egyaltalan nem sok. ;)
Én 28 hetesen 9kg-nál tartok, második babám.
Az elsővel 8kg-ot híztam 28. Hétig, akkor 11 lett a vége, vagyis a 41. Hétig már csak 3 kg-ot híztam, szülés után egy hónappal -12 kg voltam.
Remélem most is így lesz. :) Ne foglalkozz vele mit mondanak, valószínűleg rossz indulatból mondják :)
Egy fontos infór nem írtál: hány centi magas vagy és hány kilóval kezdted a terhességet?
Én a 27. héten olyan 3-4 kilónál tartottam, de 6 is simán lehetett volna.
Nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet. A fogamzásgátló abbahagyása után 2 hónap alatt 18 kg jött fel rám, pedig nem ettem töbet mint előtte. Orbosi indokot erre nem találtak.
160 cm magasan 86 kg-val estem teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!