Mire kell odafigyelni a terhessség alatt?
kávé, tea? biciklizés?
mit szabad és mit nem?
minden érdekel ami eszetekbe jut.
előre is köszönöm.
Szia!
Biciklizni szerintem nem szabad, én a kávét is abbahagytam. Teát lehet, kivéve a gyógyteákat. Amugy meg ami neked jó az a babádnak is:) Boldog babavárást. 22hkm
Ezt egy másik beszélgetésből loptam...a kérdés az volt ehetek e bundáskenyeret...??
Én kaptam egy listát a kórházban a tilos kajákról és igen, felhívták a figyelmemet, hogy a tojás mindíg legyen jól megsütve....szerintem simán egyél ha jól esik csak ne áztasd a kenyeret a tojásban. Csak merítsd és süsd. Hidd el, nem lesz gond.
Mellékelem neked a listát:
- nyers halak és kagyló -ezzel kezdi, bocs a cápahúst meg kardhalat már le sem merem írni...
- Nem teljesen átfőtt hús, csirke, tengerihalak és virsli
- Felvágottak mint párizsi, sonka, szalámi olykor okozhatnak ételmérgezést, ezért kerülendők. Ha mégsem megy, akkor fogyasztás elött fel kell főzni.
- puhára sütött felvert tojás és MINDEN kaja ami nyers tojással vagy lágyra főzött tojással készül.
- Puha sajtok mint feta, brie, camambert, roquefort és mexikói. Ezek nincsenek pasztőrizálva.
- Nem psztőrözött tej és minden termék ami ebből a tejből készült.
- Nem pasztőrözött juice. Frissen ihatod, azonnal a préselés után, de ami ott állt már egy órája azt inkább itasd meg mással.
- Nyers csírák, különösen alfalfa csíra.
- Herbál teák és készítmények. "
Jó babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!