Mire kell jobban odafigyelni hosszú (1000km) utazásnál, vezetésnél 13-14 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:01
1/5 anonim válasza:
Nem tudom de én is ennyit fogok utazni de én vonattal megyek .amin van àgy hogy ne gémberegyek el mert az nem tul jo.csak én kb 25 hetesen megyek
2/5 anonim válasza:
en kb. 2000 km-ert utaztam 14 hetesen. Amire nagyon figyelj, mozgasd a labad, labfejed "tornassz" utkozben, tobbszor alljatok meg rovid idore, sokszor igyal keveset es ha van ra mod akkor egy picit tedd fel a labad, magasabbra ahogy te ulsz. Eleg egy par perc. Ha meleged van hutsd magad torlokendovel, esetleg a tarkodra tegyel nedves torcsit. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja es hanyinger ellen gyomber ital! Jo utat!:) 22 hetes km:)
3/5 anonim válasza:
uccso vagyok elfelejtettem: ha vezetsz (en is vezettem az ut alatt) tegyel a derekadhoz egy puha parnat es az ovre figyelj ne nyomjon, vezetes kozben nem tudod annyit igazitani.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ezek jó tanácsok tényleg. :-) Hányás, hányinger ellen tényleg kell valami, mert eddig szinte mindig rosszul vagyok és attól félek, hogy mi lesz az utazáskor....
Köszi
2011. jún. 3. 13:42
5/5 anonim válasza:
nincs mit:) hanyingerre meg jo a citromos viz, es a mentolos cukrok, rago esetleg, vagy mandula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!