31 hetes vagyok. Ha lehet hogy valami gombas lettem es csak ket het mulva kell menjek a dokihoz mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Vagyis meg nott a folyasom mennyisege, de nincs szagja, csak elkezdetm viszketni. Es csak 2 het mulva kell menjek a dokihoz. Addig mit csinalhatok? Vagy ne varjak addig?2008. szept. 17. 08:04
1/9 anonim válasza:
Szia.Ilyen nekem is volt kb.2hónapja.Én másnap elmentem dokihoz mert nagyon kellemetlen volt a viszketés.Enyhe gombás fertözésem volt,kaptam rá kúpot meg krémet,hamar elmúlt.Szerintem ne várj 2hetet...
Minden jót
33hetes kismama
2/9 A kérdező kommentje:
es milyen kremet kaptal? Vagy vesznek mintat is, honnan tudja, hogy milyen gomba, vagy ok lassak, hogy kell-e vagy nem?
2008. szept. 17. 08:10
3/9 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt gombám a 30. ik hét körül.Vegyél CANESTEN combit,a gyógyszertárban.csak applikátor nélkül használd.3 nap az egész.Nekem többször is volt és az segített.Amúgy a doki is azt írt fel.Ebbe van 3 db hüvelytabletta meg egy kenőcs.De van külön csak tabletta is.Próbáld ki!
4/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem ertem, mit jelent, hogy aplikator nelkul hasznaljam?
2008. szept. 17. 08:18
5/9 A kérdező kommentje:
es melyiket inkabb? a kenocs , kup vagy tabletta?
2008. szept. 17. 08:19
6/9 anonim válasza:
Az első vagyok,engem megvizsgált és úgy látta.Receptre irt fel Klion-D100atés Pimafucin krémet.A kúpból 3db-ot használtam el,és elmúlt...
7/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy applikátor nélkül, magyarul a kezeddel helyezd fel a kúpot.Igy nem lehet semmi gond.
8/9 anonim válasza:
Canesten hüvelytabletta.ugy kérd a gyógyszertárba.De van hozzá canesten kenőcs is.Bár én csak a tabit használtam.
9/9 A kérdező kommentje:
Ertem, es koszonom a valaszokat. Ugy dontottem, hogy ma delutan van a dokimnak a maganrendeloje (amugy is oda jarok, cxsak innen 25 km), es felhivom, lam mit mond egyszer a nover. Hatha ma fogadna.
Boldog babavarast !
2008. szept. 17. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!