Ti a terhesség alatt meddig jártatok tömegközlekedéssel?
Én még a 41. héten is, nem lesz semmi bajod.
Nem értem mitöl félsz? :)
35 hetes vagyok én is, mostanában már nem buszozok, de ha egészséges vagy és nincs tömegnyomor akkor nem hinném, hogy baj lenne. Influenzaszezonban nem jó tömegben lenni, de boltban, vagy a rendelőben is ugyanúgy vannak emberek.
Az elején amikor folyton hánytam féltem a buszozástól, 2-3 megálló is nehezen ment. A csodás magyar utak pedig kocsiban is ugyanúgy dobálnak, mondjuk buszon nem mindig volt ülőhely.
32 hetes vagyok, tegnap azért nem vittem a lányom oviba, mert nem akartam már buszozni. (A férjem szokta hordani kocsival). Nem konkrétan a busszal van bajom, mert ha dolgozott a férjem, akkor busszal mentünk mindig, hanem beharangozták a havat, meg a hideget, én meg alapból szerencsétlen vagyok téli közlekedés terén, úgyhogy nem akartam kockáztatni egy pofára esést. :)
Ahogy az ablakon kinézek, nem is nagyon fogom forszírozni az elkövetkező időkben... :)
Ameddig kell/kellett. A nagynál egy nappal szülés előtt voltam orvosnál, mivel nem a szomszédban van, természetesen busszal mentem, ahogy amúgy is szoktam.
Most 34 hetes vagyok a tesóval, jóformán minden nap buszozok, mivel a nagyot én hozom haza a suliból. Kicsit fáraszt már, nem a busz miatt, hanem a mászkálás miatt, de szeretném a végéig ezt én csinálni, mert kell ennyi mozgás. Mondjuk lelki szemeim előtt már látom, hogy olyan az én formám, hogy tuti a buszon vagy az utcán fog elfolyni a magzatvíz, vagy valami ilyesmi :D Ez nyilván kissé kellemetlen lenne, de amúgy mi baj történhetne? Feltöltött telefon mindig nálam van, kiskönyvem nélkül sem megyek már sehová, szóval ha sürgős a dolog, maximum mentőt hívok, aztán valamelyik családtagom biztos behozza utánam a cuccaimat. Nem kell parázni, mindent meg lehet oldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!