Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írnátok? Leginkább írnának...

Írnátok? Leginkább írnának azok akik már voltak így? Hogy milyen volt két picivel az élet?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap full negatívat teszteltem,mára lett halvány pozi csík amit meg is erősítettek itt gykn.mert töltöttem fel nem rég két képet a tesztről,abban kellene segíteni hogy ha mégis terhesség van a dologban szerintetek mit kellene tennem?megtartani vagy vetetni?abortusz ellenes vagyok egyébbként,de mégis ezt tartom a legjobb megoldásnak mivel van egy nyolc hónapos kis babám akit elválasztani sem akarok a ciciről,aztán nagyon picike még igaz hogy több mint egy éves lenne mire meglenne a baba,de ha mennék szülni nem hagytanám otthon a kicsikémet mert még baba lenne,a másik h őrülnék még egy csöpségnek..írjatok légyszi minden választ szívesen fogadok

Pharmatex fogm.gátlóval védekeztünk de mikor az elfogyott nem jutottunk el a patikába így megszakításosan védekeztünk így ennek köszönhetően 3x sikerült élesben amit igazából nem akartunk legalább is én

Köszönök minden választ előre is!

Még az h nagyon kiakadtam a halvány pozin azóta most sikerült megnyugodom.

2016. jan. 13. 00:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ez az orvos ilyen,abba köt bele amibe tud
2016. jan. 13. 11:33
 22/27 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de ezen a "szégyen gyerekre gyerek" mondaton felröhögtem. Neked is ezt kellett volna szerintem tenned. Az életetek nem a bátyád véleménye alapján alakulgasson, meg másén sem. Sok erőt kívánok, hogy végre magatokra nézz csak és jó lesz a két gyerekkel amúgy, amikor lerázod a sok vélemény meg tanácsot magatokról. (ez pl. megvédi a gyerekeidet is majd)
2016. jan. 13. 13:50
 23/27 anonim ***** válasza:
A 14 hetes kismama vagyok, és nagyon jót írtak előttem, rázd le mindenki véleményét, és csak magatokat nézd, senki más nem szólhat bele, semmi köze hozzátok!!!!!! Remélem, mi is befolyásolunk ezzel egy picit, mert tényleg fontos, hogy magatokkal foglalkozz csak!
2016. jan. 13. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja igen, a 3x egymás után védekezés nélkül az a "mindenkivel megesik néha véletlenül" esete... xD Biztos... Akkor meg miért nem vállalod fel, hogy gyereket akarsz és úgy tervezitek a dolgokat? De ez a nem tudom hogy akarok-e gyereket de azért nem védekezünk, és utána meg jól pánikba esek és talán el akarom vetetni nagyon gáz. Az a baj, hogy aki ilyen *lyén viselkedik az másban is így fog.
2016. jan. 13. 15:13
 25/27 A kérdező kommentje:

Akarok,most h negatívat teszteltem nagyon rossz volt..valahol akarom valahol nem

Igazatok van mindenben

Köszönöm

2016. jan. 13. 15:27
 26/27 A kérdező kommentje:

Ha nem jön meg holnap és pozit tesztelek megtartom a babát

Ha mégis terhesség van a dologban hány hetes lehetek ha dec.19én volt mensi utoljára?

Már elfelejtettem hogyan kell számolni :)

2016. jan. 13. 15:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?:)
2016. jan. 17. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!