Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írnátok? Leginkább írnának...

Írnátok? Leginkább írnának azok akik már voltak így? Hogy milyen volt két picivel az élet?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap full negatívat teszteltem,mára lett halvány pozi csík amit meg is erősítettek itt gykn.mert töltöttem fel nem rég két képet a tesztről,abban kellene segíteni hogy ha mégis terhesség van a dologban szerintetek mit kellene tennem?megtartani vagy vetetni?abortusz ellenes vagyok egyébbként,de mégis ezt tartom a legjobb megoldásnak mivel van egy nyolc hónapos kis babám akit elválasztani sem akarok a ciciről,aztán nagyon picike még igaz hogy több mint egy éves lenne mire meglenne a baba,de ha mennék szülni nem hagytanám otthon a kicsikémet mert még baba lenne,a másik h őrülnék még egy csöpségnek..írjatok légyszi minden választ szívesen fogadok

Pharmatex fogm.gátlóval védekeztünk de mikor az elfogyott nem jutottunk el a patikába így megszakításosan védekeztünk így ennek köszönhetően 3x sikerült élesben amit igazából nem akartunk legalább is én

Köszönök minden választ előre is!

Még az h nagyon kiakadtam a halvány pozin azóta most sikerült megnyugodom.

2016. jan. 13. 00:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Minden terhesség más. Az elsővel kórházban is voltam hányás miatt a másodikkal csak kívánós voltam. Nem biztos hogy ez a terhességed is nehéz lesz 😊 fel a fejjel. A nővérem és én köztem 1 év van. 3 hónapos volt a nővérem mikor én becsúsztam. Olyanok voltunk mint az ikrek, összenőttünk hamar mindig 3 cm volt a különbség köztünk. Jobb a kis3bb korkülönbség mert jobban megszokja olyan neki mintha mindig is lett volna mellette tesó. De ahol nagyobb a korkülönbség ott a nagyobb trónfosztottnak érezheti magát. Egy 3 év körülu gyerek teljesen tudatában van annak hogy eddig ő volt az egyetlen rá szegeződött maximális figyelem és bizony akkor jön a féltékenység. Kicsinek ez még nem fog jelentkezni. Kitartást én bíztatlak!
2016. jan. 13. 09:21
 12/27 anonim ***** válasza:

nincs két egyforma terhesség.

biztos akartok majd egy testvért, akkor miért vetetnéd el??

én biztos megtartanám, sosem lennék képes elvetetni egy növekvő életet.

az eleje biztos nehéz lenne, de jó a kis korkülömbség.

nekem 3 év van a gyerekek között de soknak találom, ha a császáros hegem jobban gyógyult volna nem vártam volna ennyit

2016. jan. 13. 09:24
 13/27 A kérdező kommentje:

Igazából ezaz h úgy vagyok vele h az én gyerekemet senki nem veheti el tőlem..és nagyon jó volna ha össze nőnének

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2016. jan. 13. 09:28
 14/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én picim 10 és fél hónapos volt, amikor kiderült, hogy jön a kistesó, mi terveztük, csak egy picit később, de csak néhány hónappal. Nagyon örültünk neki, a pici korkülönbség kisebb lesz egy kicsit, de nem baj. Ő 19 hónapos lesz, amikor meglesz a kistesó, most már 14 hetes vagyok. Sok ilyen kis korkülönbséges családról hallottam, ismerek is. Az elején nehéz azt mondják, de utána összenőnek, együtt játszanak majd. Én is kb. az első évet lőttem be, hogy na, ott fel kell kicsit kötni a gatyát.:) De miért ne menne? Akinek ikrei vannak egyből kap kettő babát.:)))

Szóval, ha szeretnéd, örülsz neki, csak erre gondolj. Persze, fel kell rá készülni lelkileg, nekem is folyamatosan jutnak eszembe dolgok, de ez jó, mert kicsit, ha csak lelkileg is fel tudok rá készülni, és szerintem nagyon jó lesz, ha nehéz is lesz, akkor is!:) Később pedig oviban, suliban ott lesznek egymásnak, azért ez is sokat jelent!

2016. jan. 13. 10:08
 15/27 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, én is nagyon rosszullevős vagyok, hányós és alacsony vérnyomásos, refluxos. Szoptatom azóta is a kisfiamat, semmi gond nincs, nem kell elválasztani! Nekem van még egy kiskamasz fiam is.
2016. jan. 13. 10:12
 16/27 A kérdező kommentje:

Persze h örülök is neki,ugyan olyan gyerekem lenne mint az első,itt az orvos is lebaszna hogy ilyen korán még egy baba

Szép volna jó volna de még tényleg nemtudom:/

2016. jan. 13. 10:25
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

Mi terveztük a másodikat 14 hetes vagyok, fiam meg 16 hónapos és még cicizik. Főleg éjjel! Nekem is rossz lesz itthon hagyni majd de azt a 3 napot muszáj lesz kibirnunk. Apa megoldja :)

Ahogy irtad megesik igen hogy teherbe esik valaki. Ezért nem szabad hogy ostorozzanak.

Az érzéseidet abból a szempontból meg tudom érteni hogy a kicsikémet senkire sem hagynám de 3 napról van szó.

Csak pozitivan állj hozzá!

Nyugodtan írj privátba ha szeretnél valakivel beszélgetni. :)

Ha egy kicsivel boldogulsz 2vel is menni fog :)

Minden jót kívánok!

2016. jan. 13. 10:35
 18/27 anonim ***** válasza:

Nézd, az teljesen normális, hogy megijedtél a pozitív teszttől. Én is megijedtem, és az első gondolatom az volt, hogy nem tudom megtartani, a lehető legrosszabbkor jött, én erre nem vagyok felkészülve! Aztán szépen átbeszéltük a párommal (ő is frászt kapott), meg tudtuk élni az ijedségünket, a félelmeinket, és ettől szépen enyhült. Pár nap után már teljesen lehiggadtunk és várakozással tekintünk a babavárás elé.

Ami a nagyobb gyerkőcöt illeti: semmi nem indokolja, hogy elválaszd, de könnyen lehet, hogy ő fogja elválasztani saját magát, akár pár héten belül! A lányom 9 hónapos volt, amikor egyik napról a másikra úgy döntött, hogy neki nem kell több cici, hiába kínálgattam.

Szóval emiatt nem vállalni a picit, botorság lenne! Arról nem beszélve, hogy ennél nagyobb korkülönbséggel is láttam már párhuzamosan szoptatott babákat, van, ahol a tesó 3 éves és még szopizik a kicsivel együtt! Nincs ebben semmi extra.

Az, hogy félsz a terhességtől, szüléstől, normális, hiszen már tudod, hogy mi vár rád! Ha rossz tapasztalataid voltak, akkor pláne! De, ahogy mások is írták, semmi garancia nincs arra, hogy ez megismétlődik.

Én azt javaslom, hogy nyugodtan engedd meg magadnak a kellemetlen érzéseket, nincs ebben semmi rossz! Ettől fog megenyhülni!

2016. jan. 13. 11:25
 19/27 anonim ***** válasza:

"az orvos is lebaszna hogy ilyen korán még egy baba"

Ehhez semmi joga! Ha engem egy orvos lebaszna, akkor a betegjogi képviselőhöz fordulnék.

2016. jan. 13. 11:26
 20/27 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok!

Első szülésem zökkenő mentes volt,3órát vajúdtam max.hát elújságoltam tesómnak mert h sógornőmnek mondtam el először(párom nem volt itthon)és bátyám szerint SZÉGYEN gyerekre gyerek..na most mit csináljak?úgyérzem ezzel is befolyásol..anyumról ne is beszéljek szerinte korai..párom nagyon örül neki igazából én is csak magamnak se merem bevallani,hiszen a kislányos ruhákat azért tartogattam h úgyis lesz..de elajándékoztam a befolyásra h ne kelljen nekem több gyerek.. nagyon befolyásolható vagyok sajnos

2016. jan. 13. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!