Mit tegyek, hogy kicsit aktívabb legyen a babám?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 21. hétben, már kb 2 hete érzem minden nap, persze nem folyamatosan, de egyre határozottabban. Viszont tegnap meg ma talán ha kétszer megbökött (persze csak hogy elkerüljem a teljes kétségbeesést), aztán semmi hosszú órákig. Túldramatizálom a dolgot? Vagy az időjárásnak is betudható?2008. szept. 16. 18:45
1/4 anonim válasza:
Igen, a frontot nagyon megérzik!! Ne félj, ilyenkor ők is bágyadtabbak:-)
A lényeg, hogy legalább 1X érezd egy nap. Tudom, félelmetes, de van ilyen:-) Próbálj beszélni vele, hátha sikerül csak egy kis mocorgásra rábírni:-)
2/4 anonim válasza:
Szia. Ne aggódj, sokszor megijesztett már engem is a babám. Néha meg sem áll egész nap, néha meg kis lusti. Sajnos nekem nem jönnek be a trükkök, a csoki, a cola, a kávé, a pocak rázás, semmi. Csak akkor jelentkezik, ha jónak látja, vagy kényelmetlen neki, ahogy fekszem. További szép babavárást! 29 hetes kismama.
3/4 anonim válasza:
Mi is 21 hetesek vagyunk, és pár napja nekem sem nagyon akar mozogni. :( Szerintem a hidegfront miatt van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. szept. 17. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!