Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki kövér lesz terhesen?

Mindenki kövér lesz terhesen?

Figyelt kérdés
Mert itt olvasgatva 50 kilósak 70+ kilósan szültek, stb. Elég ijesztő súlyokat olvasok, egy gyerek meg a hasában nem 20 kilós, akkor mitől híznak el egyáltalán? Van olyan is akire csak a +gyereksúly megy és aztán kijön és újra 50 kiló? Tényleg érdekel, nem értek ehhez.
2016. jan. 10. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42-vel kezdtem, most vagyok 52 kg, 32 hetes. Ha még +10 lenne rajtam, az sem lenne feltűnő :D
2016. jan. 11. 01:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, de úgyis annak érzi magát mindenki :) 20 kg-t szedtem fel, kórházból hazafelé már csak 7 kg plusz volt. Giga melleim lettek és naponta 4-5 l vizet ittam. A szűkebb felsőim nem jönnek rám, de a nadrágok igen. :) de ez egyén és terhesség függő.
2016. jan. 11. 08:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem lesz mindenki kövér terhesen, ez egyéni adottság, ki mennyit hízik a terhesség alatt.(A hormonok miatt a szervezet akkor másként működik, mint normál esetben, ezért van, aki átlagos étkezés mellett is simán 20-25 kilót felkap).

Én kétszer szültem, 8-10 kilót szedtem fel (57 kiló volt a kezdő súlyom mindkétszer), és szülés után 2 hónappal már mélyen a terhesség előtti súlyom alatt voltam. Nem volt egyik terhességnél sem nagy hasam, és a szülőszobáról meg lapos hassal jöttem ki. Pedig 38 évesen szültem először (másodiknál 40 voltam). Egyszerűen ilyen alkat vagyok.

De van ismerősöm, aki mindkét terhessége idején 30 kilót hízott, és utána alig bírta leadni (végül sikerült neki azért), pedig szoptatott ő is ezerrel, csak róla a szoptatás nem olvasztotta le a kilókat, hanem ellenkezőleg.

2016. jan. 12. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!