9hetesen felfázás. Lehet valami szövődménye?
miért is ő a választott nőgyógyászod? hogy leverhesse rajtad a leszidásoddal a napi feszkót és azért, hogy azt mondhassa, hogy most nem ér rá veled foglalkozni?
nem tudom, fizetsz-e neki, de ha igen, otthagynám, ha nem, keresnék akkor is mást...
Kb.2 hónapja szedem ezt a port,most 6 hetes vagyok. A védőnő szerint szedhetem tovább nyugodtan. Teljesen el nem múltak a tünetek,de be nem lobbant azóta.Nem olcsó,de az antibiotikumok se azok.. Esetleg kérdezd meg a nőgyógyászodat erről is.Jobbulást! :)
sajnos továbbra is egyet kell értenem a 15-össel. szerintem ha máskor nem is, de terhesség alatt fontos a tudat, hogy az ember a legjobb kezekben van, mert még így is veszélyes játék ez az egész. Nemhogy úgy, hogy valaki rámszól, mint egy gyerekre és ráadásul a munkáját sem látja el, még külön pénzért sem...
9 hetesen még nyugodtan tudsz váltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!