Felfázástól késhet a menstruációm?
Sziasztok! Az előző hónapban 9 napot késett a menstruációm,ami nem jellemző rám.Kilenc nap után megjött,megnyugodtam.Az azzal járó idegességben megfogadtam,hogy ezentúl mindig védekezni fogok.Ez így is történt (a barátommal nemi életet élünk).Viszont ebben a hónapban megint késik a menstruációm már 12 napot.Viszont már két hete meg vagyok fázva,és lassan egy hete antibiotikumot szedek.(Biseptol) Az orvos szerint nagyon felfáztam...Ettől késhet a menzeszem? (A Terhességet kizártnak tekintem,mivel megszoktuk nézni az óvszert,hogy van-e benne ondó,és mindig volt eddig).
Ha lehet,olyanok írjanak választ,akik konyítanak ehhez valamit,vagy esetleg tapasztaltak már valami hasonlót.
Előre is köszönöm 16/L
Gondolom most azt szeretnéd hallani, hogy igen, a felfázás és az antibigyó miatt késik. Azért mert az előző, tapasztaltabb válaszoló rávilágított egy másik - sokkal valószínűbb lehetőségre, még nem kell kötözködnöd.
Igen, késhet a felfázás miatt
Nem, az antibiotikumtól nem szokott.
Aztán késhet attól, hogy még kislány vagy és nem állt be rendesen.
Aztán késhet egyéb más nőgyógyászati, haematológiai, belgyógyászati betegségektől.
És igen, késhet attól, hogy terhes vagy.
Csinálj tesztet!
Egy szülésznő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!