Felfázástól késhet a menstruációm?
Sziasztok! Az előző hónapban 9 napot késett a menstruációm,ami nem jellemző rám.Kilenc nap után megjött,megnyugodtam.Az azzal járó idegességben megfogadtam,hogy ezentúl mindig védekezni fogok.Ez így is történt (a barátommal nemi életet élünk).Viszont ebben a hónapban megint késik a menstruációm már 12 napot.Viszont már két hete meg vagyok fázva,és lassan egy hete antibiotikumot szedek.(Biseptol) Az orvos szerint nagyon felfáztam...Ettől késhet a menzeszem? (A Terhességet kizártnak tekintem,mivel megszoktuk nézni az óvszert,hogy van-e benne ondó,és mindig volt eddig).
Ha lehet,olyanok írjanak választ,akik konyítanak ehhez valamit,vagy esetleg tapasztaltak már valami hasonlót.
Előre is köszönöm 16/L
9. azért nem csinálok tesztet,mert voltam orvosnál,vittem friss (reggeli) vizeletmintát + volt vérvétel ami kimutatta a magas gyulladást a vérben,és a vizeletben egyaránt. :)
10.Köszönöm a választ,higgye el kérem,ha az előző válaszadó is ilyen normális módon kommunikált volna,egy rossz szó nem jött volna ki a számon. :)
Olyan kérdésem lenne Önhoz,ha vettek vizelet és vérmintát tőlem egyaránt,abból kimutatható lett volna az is,hogy terhes vagyok.Az orvos maga,és laboratóriumilag is kilett vizsgálva a vizelet!
Előre is köszönöm.
"Szedtem már énis antibiotikumot felfázásra...
"
Ezen a kommentemen rágtál be. Na mond, mi nem tetszik rajta királylány?
Egyébként az utolsó kérdésedre is tudok választ adni. Ha az orvos nem nézte direktbe a HCG nevű hormont a vizeletedben és a véredben, akkor nem mutatja ki a terhességet. Előre is bocsi, ha ismét megbántottalak valamivel. Beülök a sarokba, ígérem.
Kérlek engem ne becézgess :)
Ha ön a szülésznő,akkor annyit mondanék,hogy már feltettem egy újabb kérdést :)
Ha a háromgyermekes anyuka,akkor pedig azzal,hogy Ön is kapott már antibiotikumot felfázásra,ezzel csak egy információt közölt,amit senki nem kérdezett.Legközelebb figyeljen a kérdésre.
Az hogy vettek vér és vizeletmintát, nem jelent semmit. Akkor mutatja ki a teszt, ha külön HCG szintet kér az orvos, ez csak terhesség esetén van jelen a szervezetedben. Most az a kérdés, hogy a doki mire gyanakodott? Elképzelhető, hogy nem kért HCG szintet.. :(
Nem kaptál egy leletet a laboreredményeidről?
A szülésznő
9-es vagyok
igy van ha külön nem kért hcg szintet akkor nem nézték. Szerintem vegyél egy tesztet a saját megnyugtatásodra. Nem vesztesz vele semmit. A dokinak mondtad hogy késik? Mert ha igen akkor azért illett vol a neki ezt is megnézetni szerintem.
Ha második hónapban is ennyit késik, akkor lehet hosszabb lett a ciklusod. 16 éves vagy, ilyenkor nem mindig áll még be. Eleinte nekem 21 napra jött meg, aztán 33-34 napos volt a ciklusom, majd visszaállt 28-29-re. Akkor már vagy 8-10 éve volt menzeszem. De ilyen korban igen, akár ki is maradhat.
Gyulladás és antibiotikum is közrejátszhat néhány embernél, nem mindenki érzékeny rá.
Köszönöm a válaszokat :)
Te meg inkább ne beszélj a butaságról,mert van három gyereked,mégsem viselkedsz különbül,mint egy 16 éves kislány.Már abba hagyhatnád a az oltogatást te kis tűzoltó.Remélem,a gyermekeid jobban megneveled,mint téged annó a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!