9hetesen felfázás. Lehet valami szövődménye?
Urologushoz menj el, nekem 11 es 20 hetesen is volt, mindketszer antibiotikum segitett csak. Vigyel vizeletet.:) a magzatom tokeletesen egeszseges azota is.
31hkm
Szia!
Meséld el mi volt az orvosnál, én egy hete itthon vagyok felfázással (konkrétan véres volt a vizeletem is). Én is nagyon megijedtem, hogy most mi lesz, de olvastam utána neten is és állítólag nagyon gyakori a kismamáknál.
Mivel izgultam az urulógián voltam, időpont nélkül... szerencsére csak 1 órát ültem ott, (és a vizsgálat előtt nem szabad pisilni), az is végtelen hosszúnak tűnt. Viszont bent meg szinte nyomát se találták a felfázásnak, látta a doki, hogy izgulok, úgyhogy még a babát is megmutatta nekem ultrahangon. Amúgy is UH-val vizsgálják a veséket. A baba meg úgy ficánkolt, icergett-mocorgott, hogy rögtön megnyugodtam. Kettőnk közül csak én voltam rosszul ezek szerint.
Azóta lelkesen iszom a zsurlófű teát, meg szedek homeós bogyókat, és elkezdett javulni.
Egy jótanács: folyamatosan legyen benned folyadék, minél több, mert úgy sokkal kevésbé fáj. Illetve napi minimum 3-4 liter...
Remélem hamar helyrejössz! (23é, 12hkm)
Nekem kétszer volt terhesen hólyaghurutom, 5. és a 15. héten. Antibiotikumot adtak.
Mindenre râírják, hogy terhesen nem ajánlott. De! jobb beszedni, mint, hogy tényleg baj legyen. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!