Más is járt így? én válasszam ki a szülés időpontját?
valahol a 8. és 10. hét között vagyok. mensi szerint 8, első 0. UH szerint 9, az eheti 0. UH szerint 10 hetes vagyok.
nekem 3 papírom van, ugye 3 dátummal. orvosom annyit mondott, hogy döntsem el, melyik papírt adom oda a védőnőnek és akkor aszerint lesz végig a szülés várható időpontja.
ha túlhordom és rossza papírt adok, akkor 1 hónapot hordom túl mondjuk? vagy beindítják a 38. héten mert a rossz papírt adtam oda? vagy ha előbb jön, koraszülött osztályon lesz, csak mert rosszul választottam?!?
az első 0. UH és az eheti 0. UH között mennyi idő telt el?
Kb. az UH-ra alapoznék, mert a 12. hétig kb. miliméterre pontosan fejlődnek a babák, aztán már nem annyira.
Én mensi szerint kb. 1 héttel vagyok előbbre, mint a korai UH-k szerint, és szerintem (tudom, h mikor volt az ovuláció, és mikor voltunk együtt). Így papírforma szerint előbbre járok, ha indítani akarnak, nyilván lebegtetni fogom, hogy mikor fogant a picúr :)
A dokidnak meg nyugodtan vázolt a problémádat, ő a szakember...
dokimnak értetlenkedtem, de ő csak mosolygott, mondván jól fejlődik, van ilyen. az elsővel ezért mentem 0. uh-ra, amit írtál, hogy 12. hétig ugyanúgy fejlődnek, uakkorák.
1,5 hét alatt 2,5 hetet nőtt.
12. hetit nem tudom megvárni, mert a mostani dátum szerint 14 hetesen megyek a genetikaira, viszont előtte 2 héttel lesz a vérvétel amire a védőnő adja a beutalót és kiskönyvet kell vinni.
nem értem ezt az egészet :( én amúgy belőni se tudom mikor eshettem tényleg teherbe, mert az ovi hetén nem tudtunk együtt lenni, szóval az egész olyan hihetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!